vrijdag 22 maart 2013

Wat schaft de pot week 12


Wat schaft de pot week 12    Totaal: 67,94 (incl. eten halen op zondag - haal ik dit eraf dan valt het voor deze week wel mee € 37,44)

Zondag:

eten gehaald
kapsalon
3 x
22,50
shoarma mix
1 x
8,00
30,50

 Eigenlijk veel geld € 30,50, daar kun je normaal 3 dagen (warm) van eten. Ernie niet zeuren 1-2 keer per jaar maken we deze uitspatting. Een kapsalon is zo erg lekker. Er zit in; doner, patat, overbakken met kaas. We laten de bijbehorende salade (ijsbergsla – tomaat – komkommer – ui) en sauzen altijd apart verpakken. De salade is echt vers, daar kunnen de verpakte salades die je wel eens ziet in supermarkten nog wat van leren. (btw – salades  uit supermarkten koop ik niet, die maak ik zelf wel)

Maandag:
stamppot snijbonen
aardappels
1,4 kg
0,56
snijbonen
1,0 kg.
1,98
tilapia filet
4 stuks
2,69
melk
1 beker
0,13
peper/zout
5,36
0,77
 (7pers)
blinde vink
3 stuks
3,00
bakboter
3 eetlepels
0,25
3,25


De blinde vinken heb ik gebakken omdat er anders geen jus bij de stamppot zou zitten. Ik had ook geen jus meer in de vriezer liggen vandaar…. ( de blinde vinken zijn wel weer per stuk in de vriezer gegaan + 2 porties van 350 gram stamppot)

Dinsdag:
Spaghetti gekookt door mijn dochter
spaghetti
500 gram
0,65
tomatenblokjes
2 blik
0,78
paprika's
3 stuks
2,19
prei
3 stuks
0,75
winterwortel
3 stuks
0,45
gehakt
500 gram
3,40
courgette
1 x
0,59
kaas
rest stukje
0,50
bechamelsaus
zelf gemaakt
0,37
spaghetti kruiden
voorraad
0,15
9,31
1,33
(7 pers)
2 porties in de vriezer
komkommer in zoetzuur
0,90

 Woensdag:

gekookt aardappels
1,4 kg
0,56
aardpeer
7 stuks
groente tas
sperciebonen
500 gram
1,89
rode bieten salade
0,90
zie recepten
kofte gehaktbal:
gehakt
500 gram
3,33
ei (bio)
1 stuks
0,19
paneermeel
4 eetlepels
0,05
ui gesnipperd
1 x
0,15
kofte kruiden
1 eetlepel
0,10
zout
zonnebloemolie
3-4 eetlepels
0,05
7,22
1,44
(5 pers)
1 gare kofte gehaktbal in de vriezer

 Donderdag:

spicy sesam noodles
noodles
2 x 250 gram
1,74
kipfilet
600 gram
3,11
rode paprika
1 x
0,86
courgette
1 x
0,29
prei
1 x
0,25
sugarsnaps
400 gram
1,00
diepvries
winterwortel
1 x
0,15
paksoi
halve
groentetas
pindakaas
4 eetlepels
0,25
rode peper
1 x
0,05
oestersaus
kwart flesje
0,44
sesamolie
2-3 eetlepels
0,05
8,20
1,37
(6 pers)
1 portie in de vriezer

Vrijdag:

Stimpstamp
aardappels
1,4 kg.
0,56
andijvie
1 krop
groentetas
melk
1 beker
0,15
casselernacken
100 gram p.p
2,50
3,20
0,53
(5-6 pers)
1 portie stamppot in de vriezer
Zaterdag:
 
alles uit de vriezer dag
 
spaghetti
 
nasi + sate
 
spicy sesam noodles
 
boerenkoolstamppot
 

 

Zondag

Uit eten (op kosten van degene die ons uitgenodigd heeft)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten