zondag 14 april 2013

'wat schaft de pot week 15'


De week is bijna om hieronder het menu van week 15. Totale kosten 49,29

Nog 1 jammer dan……. er was een portie nasi + saté overgebleven van maandag ik dacht dan manlief het in de vriezer had gedaan. Zaterdag kwam de nasi + saté bovenwater (uit de koelkast dus) Helaas 6 dagen oud, weggooien ………wat zonde.

Zondag heb ik niets voor in de planning, man + dochter + zoon 1 en zoon 2 gaan naar de trekker trek. Ik zie wel wanneer ze thuis komen en of ze dan nog wat willen eten. In de vriezer ligt altijd iets wat heel snel klaar is (rösti en kip(lawaai)burgers en sperzieboontjes) en er is nog een bak rauwkost.

Maandag:
 
nasi van de moeder
 
paraboiled rijst
500 gram
0,45
 
kipfilet
700 gram
4,20
 
rode paprika bio
2 stuks
1,69
 
courgette
1 x
0,49
 
wortel
1 stukje
0,20
 
spitskool
kwart
0,50
 
satésaus
500 ml.
1,39
 
olie
2-3 eetlepels
0,06
 
8,98
1,50
(per persoon)
 
(6 pers)
 
dinsdag
gekookte aardappel
1,3 kg.
0,62
kalfsrolletjes
12 stuks
6,98
(2 in de vriezer)
champignonsaus
zelf gemaakt
1,42
sperzieboontjes
500 gram
1,39
koolrabi
groentetas
bietjes 2 stuks
vriezer
10,41
2,08
p.p
5 pers.
woensdag
Mac and cheese
penne
500 gram
0,49
prei
2 stuks
0,85
winterwortel
stukje
0,20
champignons
500 gram
1,58
broccoli
500 gram
0,49
geraspte kaas
restant kaas
1,00
(alle reststukje die in de koelkast te vinden waren)
gehakt hoh
1 pond
2,88
tomaten
2 stuks
0,32
bechamel saus
1,0 liter
0,60
(1 liter melk, 4 grote eetlepels bloem, 30 ml. Vloeibare boter)
tomatenblokjes
1 blikje
0,39
kruiden
voorraad
8,79
1,26
(per pers.)
7 pers.
stamppot boerenkool & jus  + 2 kalfsrolletjes voor zoon2 (moest vroeg voetballen)
3 porties in de vriezer
donderdag
roseval aardappeltjes
1,5 kg.
2,21
zomersteak
6 stuks
5,58
bietensalade
500 gram
0,50
helft
ijsbergsla
halve krop
0,35
tomaat
1 x
0,16
gekookt ei
2 stuks
0,38
slasaus
2-3 eetlepels
0,10
broccoli gekookt
150 gram
0,07
komkommer
kwart
0,13
9,47
1,89
p.p
vrijdag
patat
1 kg.
0,96
frikandellen
4 stuks
0,44
bamischijven
3 stuks
2,51
garnalen kroket
3 stuks
1,50
mini loempia's (8)
zelf gemaakt
0,72
bietensalade
250 gram
0,50
helft van gister
spitskoolrauwkost
900 gram
0,66
kwart bak
hachee
400 gram
4,37
eigengemaakt
11,65
2,33
p.p
5 pers.
zaterdag
diepvriesdag
2 porties goulash met rijst
2 porties zuurkool met rookworst en jus
1 portie goulash met mihoen (mihoen wel gekookt)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen