maandag 22 april 2013

WAT SCHAFT DE POT WEEK 16


Wat schaft de pot week  16 is klaar. Gerechten die ik vaker klaar maak ga ik niet meer uitgebreid in het overzicht zetten. Bij een aantal dagen staat een (half)  potje groente.  Dit is voor degene die het gekookte eten niet ‘lust’. Ik kan natuurlijk zeggen ‘eten wat de pot schaft’ maar het nuttigen van de warme maaltijd is voor mij  een fijn samenzijn met ons allen aan tafel. Als er dan 1-2 personen met een lang gezicht aan tafel zit vind ik dan zo jammer. Dan maar de weg van de minste weerstand, een potje los trekken. Deze week zijn de kosten wat hoger dan andere weken (de zondag heb ik vermeld) en we hebben luxe gegeten (biefstuk en asperges)

 Hieronder wat we hebben gegeten, totale kosten: € 73,70

Maandag:
stimpstamp
4,80
0,96
p.p
 Stamppot andijvie

witte bonen in tomatensaus
half potje
0,25
1 pers
rode kool
half potje
0,25
1 pers

 
dinsdag
tjap tjoy
paraboiled rijst
500 gram
0,45
winterwortel
halve
0,25
prei
moestuin
paprika
3 stuks
1,65
kipbraadlapjes
500 gram
2,99
courgette
1 x
0,20
suiker peulen
diepvries
0,99
6,53
1,31
p.p
rode kool
half potje
0,25
1 pers.
 
woensdag
gebakken aardappelblokjes
1,2 kg
2,38
botersla
halve krop
0,43
wortel julienne
stukje
0,15
ui
klein
0,07
bio eieren gekookt
3 stuks
0,57
gestoofde komkommer
0,70
slasaus
2-3 eetlepels
0,10
chutney
eigengemaakt
salade met groene asperge + ei + tomaat
3,28
kofte gehaktballen van 500 gram gehakt
6 ballen
3,83
geraspte ui
1 kleine
0,07
ei + paneer + kofte kruiden
0,28
5 personen
11,86
2,37
p.p
1 gehaktbal in de vriezer
 
donderdag
asperges wit en groen
2 x 500  gram
5,98
plakjes ham
3 stuks
0,21
gekookte eieren
3 stuks
0,57
gekookte aardappelen
1,2 kg.
0,65
 ijsbergsla
halve krop
0,35
tomaten
2 stuks
0,05
spitskoolrauwkost
kwart bak
0,75
rolladeschijven
5 stuks
4,75
5 personen
13,30
2,66
p.p
witte bonen in tomatensaus
half potje
0,25
1 rolladeschijf in de vriezer
Vrijdag
biefstuk (kruiden met pepers)
5 stuks
11,58
rozeval aardappeltjes
1,5 kg.
2,20
salade van asperges/ei/tomaat
2 x ei / 2 tomaat
0,48
van de overgebleven asperges van gister
spitskoolkrauwkost
halve bak
1,50
spinazie
4 bolletjes
0,15
voor zoon2
5 personen
15,91
3,18
p.p

 

zaterdag
patat
1 kg.
0,99
hachee
ca. 500 gram
6,55
eigen gemaakte loempia’s
4 stuks
0,36
frikadellen
4 stuks
0,44
bamischijf
2 stuks
1,75
rauwkost
laatste uit de bak
0,75
saté saus
halve liter
0,46
ui gesnipperd
1 x
0,15
11,45
2,29
p.p

 

zondag
spicy sesam noodles
8,87
1,48
p.p

 1 portie in de vriezer

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen