donderdag 15 augustus 2013

einde op vakantie

De op vakantie is bijna ten einde. We zijn vandaag met de 1 na laatste dag bezig. Vrijdag hoef ik eigenlijk niet eens mee te tellen - 10 uur moeten we uit het huis zijn en de eindschoonmaak doen we zelf (ja ja zuinige Hollanders- het scheelt € 75,00).

Maar toch vandaag nog een volle 'op' vakantiedag. We gaan nog fietsen ( 2 x 16,8 km) heen en terug naar Marken. Eind van deze dag inpakken. Ik moet er nu 7:38 uur nog niet aan denken.
Ach ja, als we thuis zijn hebben we nog 2 weken vakantie.........

Het vakantie budget. Oeps........  over het budget heengegaan. Op zich geen ramp, thuis ligt nog in een potje een noodfonds. Volgende week de boodschappen maar uit het noodfonds betalen (scheelt meteen 146,00) en dan is het budget overschrijden al  'opgelost'.

Ach, we hebben zoveel leuke dingen gedaan in deze week op vakantie;
Monster truck show, Dagje Beverwijk, Dagje Volendam, Dagje Amsterdam incl canal tour, Uit eten thuis(gehaald dus), gewinkeld, boodschappen gedaan, veel gewandeld, veel gefietst, spelletjes gedaan enz.

Zo, de koffie is klaar.....

Hoe was jullie vakantie? (ik heb al heel wat blogjes gelezen met vakantie verhalen- er kan nog meer bij)

1 opmerking:

  1. Fijn hoor dat jullie zoveel leuke dingen gedaan hebben! En och, als je toch een potje met noodfonds hebt is het idd geen ramp dat het budget overschreden werd ;-)
    Goede reis naar huis dan zometeen...
    (Wij deden niets bijzonders in de vakantie, gewoon thuis, geen extra uitgaven)

    BeantwoordenVerwijderen