maandag 27 januari 2014

wat schaft de pot week 4

De week is weer om, afgelopen week hebben we gegeten:
Totale kosten € 43,58 (exclusief ontbijt en lunch)
De spitskoolrauwkost van maandag is 1,2 kg. Dit wordt niet in 1 dag opgegeten maar het restant dinsdag en woensdag op de boterham gegeten met een plakje vleeswaar.

Maandag
rozeval aardappels 1,3 kg. 1,75  (5 pers.)
broccoli bio 250 gram 0,75
schnitzels 4 stuks 5,36
spitskoolrauwkost
spitskool bio 360 gram 1,50
ui 1 x 0,15
ananas blikje 0,59
winterwortel stuk 0,25
bleekselderij 3 stengels 0,30
kruidenzout 0,02
mayonaise 4 eetlepels 0,14
2,95 /1,2 kg.
totaal 6,83 1,71 (4 personen)
1 portie roseval in de vriezer
dinsdag
ajam pangang met Chineese mie
mie 375 gram 0,78
kipbraadlapjes 500 gram 3,69
rode paprika 1,5 stuks 0,99
prei bio 2 stuks 0,75
winterwortel 1 x 0,30
broccoli bio 250 gram 0,75
pangangsaus:
ui 1 x 0,10
tomatenpuree 200 ml. 0,49
bouillonblokje eigen 0,20
azijn 150 ml. 0,04
olie 2 eetlepels 0,05
suiker 4 eetlepels 0,15
ketjap 1 eetlepel 0,03
sambal 1 theelepel 0,04
water 150 ml. 0,00
bindmiddel 0,02
knoflook 1 teentje 0,02
8,40 1,68 (5 personen)
1 portie in de vriezer, 1 pot pangangsaus in de kast.
woensdag
gekookte aardappels met bietensalade en kipschnitzel
kipschnitzels 500 gram 2,68
gekookte aardappels 1,2 kg. 0,42
bietjes bio 500 gram 1,50
lenteui 2 stuks 0,20
augurk 1 x 0,03
zilverui 1 eetlepel 0,05
mayonaise 1-2 eetlepels 0,10
4,98 1,24 (4 personen)
rauwkost van:
komkommer halve 0,45
tomaat 2 stuks 0,34
feta 50 gram 0,21
zoet/zuur/olie 0,05
1,05 0,35 (3 personen)
donderdag
pasta carbonara
pasta penne 500 gram 0,49
courgette 2 stuks 2,38
paksoy bio 1 x 0,935
broccoli bio 250 gram 0,935
prei bio 1 x 0,375
spekjes dubbelpak 1,29
eidooiers bio 5 stuks 0,475
slagroom 2 pakjes 0,98
kruidenzout 0,03
7,89 1,58 (5 personen)
vrijdag
patat zak 0,89
bamischijven 3 stuks 2,67
frikandellen 6 stuks 0,63
sate saus 200 ml. 0,70
frittessaus 0,40
ui 1 grote 0,20
salade van:
tomaat 1 x 0,17
sla bio halve krop 0,75
komkommer kwart 0,22
sla saus 2 eetlepels 0,15
6,77 1,69 (4 personen)
zaterdag
aardappelpuree met ovenzalm, rauwkost en sla
aardappelpuree 1,2 kg, 0,57 /incl. melk
zalm gekruid 700 gram 4,99
sla bio halve krop 0,75
tomaat 1 x 0,17
ui halve 0,07
slasaus 3 - 4 lepels 0,10
rauwkost van:
tomaat 2 stuks 0,34
komkommer halve 0,45
ui 1 hele 0,17
zoet/zuur 0,05
7,66 1,91 (4 personen)
zondag;
'uit eten' bij dochter
ajam pangang, kipsate met nasi en roerbakgroente

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen