zondag 9 februari 2014

wat schaft de pot week 6

De week is weer om en de nieuwe week begint.
Afgelopen week het volgende gegeten:

Totale kosten: € 51,08  (zonder ontbijt-lunch en drinken)

De onderstaande rauwkost heb ik in tweeën gedeeld en in een helft een kopje rijst geroerd.

rauwkost
komkommer kwart 0,22
witte kool bio kwart 0,38
ananas 4 eetlepels 0,10
venkel bio 1 grote 1,50
wortel bio 1 stuks 0,25
mais klein blikje 0,40
kruidenzout 0,03
mayonaise 2-3 eetlepels 0,10
2,97 0,59 ( 5 personen)
rijst gekookt 1 kopje 0
maandag
aardappels 1,2 kg. 0,48
broccoli 500 gram 0,39
bechamelsaus 250 ml 0,28
romanesco bio 600 gram 1,50
rauwkost  2 porties 1,18
rauwkost rijst 1 portie 0,59
Kofte gehaktballen:
rundergehakt bio 400 gram 2,99
koftekruiden 1 eetlepel 0,07
ei 1 x 0,19
paneermeel 0,05
olie 20 ml. 0,10
7,82 1,95 (4 personen)
1 gehaktbal over
dinsdag
roseval aardappels 1,1 kg. 0,90
bietensalade bio:
bieten  500 gram 1,50
augurken 2 stuks 0,12
zilverui lepel vol 0,10
kruidenzout 0,02
mayonaise 1 eetlepel 0,10
helft van de bietensalade -1,79
rauwkost  van gisteren 1,18
gehaktbal van gisteren 0,00
varkensfilet lapje 2 stuks 2,25
biefstuk 1 x 2,32
spruitjes 400 gram 0,39
7,08 1,77 (4 personen)
woensdag
ovenpasta
prei 1 stuks 0,19
wortel bio 2 kleine 0,25
paprika rood 2 stuks 0,72
rundergehakt 1 pond 3,56
courgette bio 2 stuks 1,50
pasta 500 gram 0,49
bechamelsaus 3/4 liter 0,57
tomatenblokjes 1 blikje 0,35
champignons 400 gram 1,19
olie 20 ml. 0,1
pastakruiden 1 koffielepel 0,05
tomaten 2 stuks 0,3
restje kaas  uit vriezer
9,27 1,32 (7 personen)
ijsbergsla met zoetzuur dressing 0,25 (1 pers)
2 porties in de vriezer
donderdag
stamppot zuurkool met een tiroler worst
aardappels 1 kg. 0,40
zuurkool bio pakje 0,79
Tiroler worst 4 stuks 4,50
ananas restje 0,25
melk 1 beker 0,12
mosterd 0,05
6,11 1,53 (4 personen)
vrijdag
broodje kipburger met rauwkost
broodjes 6 stuks 2,4
kipburger 4 stuks 2,36
tomaat 1 x 0,19
komkommer stukje 0,2
ui halve 0,05
tomatenketchup 0,05
frittessaus 0,1
ijsbergsla paar blaadjes 0,1
5,45 1,36 (4 personen)
zaterdag
spicy sesam noodles
noodles 250 gram 0,52
kipbraadlapjes 500 gram 3,69
pindakaas 4 eetlepels 0,25
rode peper 2x 0,10
oestersaus halve fles 0,50
sesamolie 2-3 eetlepels 0,05
roerbakgroente
wortel bio 2 stuks 0,50
prei 1 x 0,19
paprika rood 2 stuks 0,73
courgette 2 stuks 0,85
broccoli kwart 0,10
7,47 1,49 (5 personen)
zondag
patat dag
patat  700 gram 0,89
frikandellen 6 stuks 0,63
loempia 2 stuks 0,37
hachee 400 gram 5,20
ui 1 x 0,10
frittessaus + kethup 0,20
sla met slasaus 0,25
rauwkost van vrijdag
7,64 1,91 (4 personen)

2 opmerkingen:

  1. Waar haal je de tijd vandaan om zo'n mooi overzicht te maken? Op deze manier heb je heel goed de hand op de knip, petje af hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het ea bijhouden in excel is een uit de hand gelopen hobby, ik houd bij, de uitgaven, een jaarbudget, vakantie uitgaven af en toe een (na) calculatie van een eet gebeuren. Als je het met enige tijd regelmatig bijhoud kost het bijna geen moeite dan wel tijd.

    BeantwoordenVerwijderen