maandag 24 februari 2014

wat schaft de pot week 8

Afgelopen weekend was ik niet thuis (uitje) maar manlief heeft voor het eten gezorgd. Het was een makkie voor hem. Zaterdag patat en zondag spaghetti met kant en klare gemaakte saus uit de diepvries.

Totale kosten deze week € 40,50

Een aantal extra gekookte porties zijn weer in de vriezer beland en 2 keer heb ik tussen de middag toch een overgebleven portie opgegeten. Lekker zo'n kliekje.
Helaas is deze week toch het ea weg gegooid, zo zonde. Wat is er weg gegooid, 1 portie bietensalade  en wat overgebleven puree. Normaal maak ik van overgebleven puree tonijnkroketjes maar het schaaltje met puree is ergens helemaal achter in de koelkast geraakt en vergeten. Zo zonde..........

Hieronder wat schaft de pot week 8:
 
Maandag
bami met ajam pangang
bami 500 gram 0,89
kipbraadlapjes 500 gram 3,69
prei 1x 0,20
wortel bio 1x 0,42
spitskool kwart 0,27
paprika 3 kleuren half 0,60
courgette 1 x 0,32
pangang saus; 750 ml.
tomatenpuree 100 gram 0,25
ui 1 x 0,10
olie 1 eetlepel 0,03
azijn en suiker/kruiden 0,15
water
bouillonblokje  0,03
6,94 1,39 (5 personen)
2 porties in de vriezer met ajam pangang
dinsdag
aardappel/knolselderij puree met rode kool en saucijsje
aardappel 1 kg. 0,42
knolsederij 500 gram 0,48
melk 1 beker 0,10
kruidenzout bio 0,03
rode kool 3/4 grote pot 0,89 (3 personen)
koolrabi bio 1 x 0,63 (1 persoon)
saucijsjes 4 stuks 3,48
6,02 1,50 (4 personen)
2 porties puree over
woensdag
Turkse macaroni met groente en groene pesto
Turkse macaroni 500 gram 0,60
roerbakgroente:
paprika vriezer 0,50
wortel bio 1 x 0,42
spitskool kwart 0,27
prei 1 grote 0,20
rucola pesto vriezer 0,40
met van runderworst 400 gram 3,95
bechamelsaus 3/4 liter 0,57
tomatenblokjes 1 blikje 0,39
tomatenpuree 100 gram 0,25
7,30 1,46 (5 personen)
1 portie met saus in de vriezer
restje rode kool voor zoon 2 0,28
donderdag
gekookte aardappelen, 2 soorten bietensalade
2 gebakken visjes en 2 biefstukken
gekookte aardappels 1,1 kg. 0,46
tilapia filet 2 stuks 1,25
biefstuk 2 stuks 3,97
5,67 1,42 (4 personen)
Bietensalade:
bieten 0,952 gram 0,72
bio biet  0,386 gram 1,25
bieten in 3 porties verdeeld -0,65
augurk 1 grote 0,05
mayonaise  1 lepel 0,03
sjalotje kwart 0,04
lenteui 1 eetlepel 0,04
1,48 0,49 (3 personen)
appel halve 0,19
gekookte biet 1/3 portie 0,65
0,84 (1 persoon)
1 portie gekookte biet  in de diepvries 0,65
vrijdag
roerbakaardappels met tandoori kip en groente en ijsbergsla
aardappel dobbelsteentjes 1 kg. 1,80
kipfilet 500 gram 3,49
doperwten halve zak dv. 0,50
tandoori kruiden 3 eetlepels 0,10
olie 3 eetlepels 0,03
ijsbergsalade:
ijsbergsla halve krop 0,38
wortel stuk 0,15
tomaat 1 x 0,79
dressing zoet/ zuur/olie 0,10
7,33 1,83 (4 personen)
zaterdag
patat 700 gram 0,89
frikandel 6 stuks 0,63
kipcorn 3 stuks 1,00
hachee uit de vriezer
fritessaus/curry/kethup 0,40
ui 1 x 0,10
3,01 1,00 (3 personen)
zondag
spaghetti met rode saus (uit de vriezer)
spaghetti 500 gram 0,49
saus uit de vriezer 1 liter
restje kaas  geraspt 0,50
0,99 0,25 (4 personen)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen