zaterdag 12 april 2014

wat schaft de pot week 15

Wat hebben wij de afgelopen week gegeten (vandaag en morgen komt nog maar het is al bekend wat we gaan eten)

totale kosten: € 39,30

maandag
stamppot wortelen met hachee
aardappels 1,2 kg. 0,45
wortelen bio 1,2 kg. 1,60
prei 1 x 0,00 volkstuin
2,05 0,41 (5 personen)
1 portie stamppot in de vriezer
hachee;
hacheevlees 1 kg. 6,00
uien 600 gram 0,26
kruiden 0,05
olie 3-4 el. 0,05
6,36
helft hachee vriezer -3,18
3,18 0,79 (4 personen)
dinsdag
nasi met kipsate
kipfilet 500 gram 2,50
olie 2 el 0,03
zout /. Peper 0,03
sate saus 1 liter 1,39
rijst 500 gram 0,43
roerbakgroente:
paprika 3 stuks 1,49
prei 310 gram 0,25
paksoy bio 1,5
ei gebakken 2 stuks 0,38
nasikruiden eigen 0,07
8,06 1,34 (6 personen)
1 portie nasi in de vriezer
woensdag
gegratineerde aardappels in room
gehaktbal  en ijsbergsalade
aardappels 1,3 kg. 0,49
room 2 pakjes 0,94
ei bio 2 stuks 0,38
gehakt 500 gram 2,99
ei bio 1 x 0,19
paneer 0,04
kruiden 0,03
ijsbergsla 1/4 krop 0,10
tomaat 2 stuks 0,34
komkommer kwart 0,11
feta kaas 50 gram 0,17
dressing 0,05
5,83 1,46 (4 personen)
1 gehaktbal in de vriezer
wortelen half potje 0,26
donderdag
stamppotraapstelen met saucijsje
aardappels 1,2 kg, 0,45
raapstelen bio ca. 300 gram 1,50
rode paprika 1x 0,42
bosui 3 stuks 0,00 (volkstuin)
saucijsjes 4 stuks 3,50
olie 3-4 el 0,04
eigengemaakte chutney 0,05
5,91 1,18 (5 personen)
vrijdag
patat dag
patat 700 gram 0,89
frikandellen 4 stuks 0,42
eigengemaakte  loempia 4x 0,60
satesaus 250 ml. 0,35
fritessaus 0,30
ui 1 x 0,15
ijsbergsalade
ijsbergsla 1/4 krop 0,10
tomaat 2 stuks 0,34
feta kaas 50 gram 0,17
dressing 0,05
3,36 0,84 (4 personen)
zaterdag
pasta carbonara
pasta penne 500 gram 0,49
spekjes 2 helften 1,29
courgette bio 2 stuks 1,50
prei bio 1 x 0,00 (volkstuin)
broccoli bio 500 gram 1,50
slagroom 2 pakjes 0,94
eigelen 5 stuks 0,95
kruidenzout 0,05
geraspte Parmezaan 0,40
7,12 1,19 (6 personen)
zondag
kliekjesdag
pasta carbonara
nasi (dv)
satesaus 250 ml. 0,35

Geen opmerkingen:

Een reactie posten