zondag 18 mei 2014

Wat schaft de pot week 20

Afgelopen week hebben we gegeten:

Oh ja, we hadden de hele week een eter extra, dochterlief was geblesseerd (enkelblessure van het sporten) en had zich samen met hond een weekje bij ons geïnstalleerd. Hartstikke gezellig. Wel sneu van haar enkel maar dat is nu na een weekje weer aardig opgeknapt.

Totale kosten deze week voor 5 personen incl. toetjes: € 52,95


maandag




aardappels met bloemkool, rauwkost



ijsbergsla en kipschnitzel



kipfilet
3,00


paneer 50 gram 0,25


ei 1x 0,19


kruiden
0,04


aardappels 750 gram 0,72


aardappels oud 750 gram 0,43


bloemkool bio
1,50


rauwkost kwart bak 0,57


ijsbergsla  kwart krop 0,19


trostomaat
0,15


dressing
0,10




7,13 1,43 (5 personen)






van de overgebleven aardappels een aardappelsalade gemaakt.






dinsdag




pasta carbonara




pasta penne 500 gram 0,49


spekjes 400 gram 2,58


courgette  2 stuks 1,10


broccoli  350 gram 0,65


slagroom 2 pakjes 0,94


eigelen 5 stuks 0,95


kruidenzout
0,05


geraspte Parmezaan
0,40


rucola (eigen tuin) handvol 0,00




7,16 1,02 (7 personen)






woensdag




aardappelpuree met rode kool en saucijsje


aardappels oud 1 kg. 0,58


aardappels nieuw 0,750 gram 0,72


knolselderij halve 0,45


rode kool pot 1,35


saucijsje 5 stuks 4,88


olie 2-3 el 0,03




8,00 1,60 (5 personen)






donderdag




nasi met kipsate en ajam pangang



rijst 500 gram 0,43


kipbraadlapjes scharrel 1 kg. 7,38


satesaus 1 liter 1,39


roerbakgroente:




prei 2 kleine 0,47


punt paprika bio 2 stuks 1,50


gele paprika 1 x 0,74


courgette 1x 0,55


paksoi bio 1 x 1,50


ajam pangang saus 1 liter 0,75


olie 2 el. 0,03


nasi kruiden
0,10


gebakken uitjes 2 el. 0,03




14,87 1,86 (8 personen)






3 porties  nasi over




1 x kipsate




1 x ajam pangang










vrijdag




gebakken krieltjes met kipburger



sperzieboontjes en sla




gebakken krieltjes 1,2 kg. 1,90


kipburger 5 stuks 2,95


sperzieboontjes 500 gram 1,80


sla bio halve krop 0,75


kerstomaat hand vol 0,10


komkommer kwart 0,10


olie/azijn/mosterd/honing 0,05


pijnboompitten 1 el. 0,25


olie 2 el. 0,03




7,93 1,59 (5 personen)






zaterdag




wraps met kip-tomaat-groente



en ijsbergsla




wraps 6 stuks 1,16


kipreepjes 250 gram 1,25


rode paprika 1 x 0,33


courgette 1 x 0,55


ui 1x 0,10


tomatenblokjes 1 blikje 0,42


kruiden
0,02


olie 1-2 el. 0,03


ijsbergsla handvol 0,15




4,01 1,00 (4 personen)






zondag




restjesdag




nasi met kipsate / ajam pangang



1 wrap




gebakken ei 2 x 0,38








yoghurt perzik 1 liter 0,99


vanille yoghurt 1 liter 0,89


bakjes yoghurt 8 stuks 1,59




3,47


4 opmerkingen:

  1. Je werkt het elke week weer keurig uit wat je gegeten hebt en hoeveel het gekost heeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik snap niet waar u boodschappen doet !
    hier lijkt alles veel duurder!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kleine opmerking voor de mensen die zeggen dat het heel goedkoop is, dit komt doordat ik heel veel boodschappen in Duitsland doe, veel artikelen zijn daar 20-25% goedkoper dan in Nederland. Ik ga dan naar de Duitse Aldi en de Duitse Lidl en zelfs daar zit er 20-25% verschil in veel artikelen. Ik zal binnenkort een lijstje maken met de verschillen puur om het even te laten zien. Ik realiseer dat heel veel bloggers niet dicht bij de grens wonen en daarom niet van het verschil kunnen profiteren. Jammer voor hun en een geluk voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen