zondag 17 augustus 2014

wat schaft de pot week wk 33

Afgelopen week nog steeds een beetje een rare week. De vakantie is voorbij, ik ben weer aan het werk en zoon 1 ook. Manlief zit nog tussen 2 banen in.
Jongste zoon heeft nog even vakantie dus al met al is het wat chaotisch in huis.

Eten moet je toch dus deze week weer heerlijk gekookt (behalve vrijdag) Totale kosten incl. toetjes 65,92

Week 33
maandag




bietenstamppot met sateburger



aardappels 1,0 kg. 0,00  eigen oogst
rode bieten 0,9 kg. 0,00 eigen oogst
bosui 3 stuks 0,38


melk beker 0,10


sateburger 4 stuks 3,58


mosterd
0,02


olie 4-5 el 0,05




4,12 1,03 (4 personen)






dinsdag




ovenpasta met rauwkost




rundergehakt bio 400 gram 2,99


pasta 500 gram 0,49


tomatenblokjes 1 blik 0,42


courgette 2 stuks 0,98


wortel stuk 0,10


paprika 1 rode 0,33


champignons 200 gram 0,57


bechamelsaus (zelf gemaakt) 3/4 liter 0,57


geraspte kaas restant 0,50


pasta kruiden 1 el. 0,03


olie 2-3 el 0,03


tomaten  3 stuks 2,99




7,01 1,17 (6 personen)
rauwkost:




spitskool halve 500 gram 0,50


wortel  grote 0,15


ananas blik 0,59


bleekselderij  3 stengels 0,40


ui 1 x 0,10


mayonaise 3-4 el. 0,20



ca. 1,1 kg. 1,93 0,97 halve bak






woensdag




gebakken krieltjes met sateburger



en salade




krieltjes 800 gram 0,00 eigen oogst
sateburger 4 stuks 3,58


ijsbergsalade:




ijsbergsla  halve krop 0,28


tomaat 2 stuks 0,25


komkommer kwart 0,12


uitje rood 1x 0,00 eigen oogst
dressing
0,05




4,28 1,07 (4 personen)






donderdag




bobotie




bobotie  1 pak 1,34


sperziebonen 1 kg 1,00


appels 1 appel 0,33


creme fraiche
0,45


rundergehakt bio 400 gram 2,99




6,11 1,53 (4 personen)






vrijdag




broodjes kebab 4x




lachmacun 1x




adena 1x
28,5 5,70 (5 personen)






zaterdag




broodje ui-spek met satesaus



en ijsbergsalade




spek 500 gram 2,50


ui 3 stuks



sate saus 250 ml 0,46


ijsbergsalade:




ijsbersla kwart krop 0,14


tomaten 2 stuks 0,25


komkommer stukje 0,10


dressing
0,03




3,48 1,16 (3 personen)







zondag




restjes samenstelling met wraps



en ijsbergsla




wraps 8 stuks 0,89


roerbak van:




tomaten, rode paprika, bosui, wortel 0,70


courgette en spek -ui 
2,50


ijsbergsla kwart krop 0,14




4,23 1,06 (4 personen) 






toetjes




Griekse yoghurt emmer 1,49


toetjes 2 x 4 stuks 2,78


aardbeien bak 2,00




6,27


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen