zondag 2 november 2014

wat schaft de pot week 44

De week is weer om. Wederom een afwisselende week wat gerechten betreft.
Zaterdag heeft dochterlief en vriend meegegeten dus waren we met 6 personen.

Totale kosten: €57,45 delen door 7 dagen € 8,21 delen door 4 personen is € 2,05

En dan nu 'wat schaft de pot'


maandag




gekookte aardappels met bloemkool,



sausje, gegratineerde venkel met tomaat


en een tartaartje




aardappels 1 kg. 0,30


bloemkool bio 1 x 1,50


bloemkoolsaus 1/2 liter 0,69


gegratineerde venkel:



venkel bio 3 stuks 1,50


Cherry tomaatjes half bakje 0,35


restje kaas
0,10


broodkruim
0,13


olijfolie 2 eetlepels 0,04


tartaartjes 4 stuks 2,86


olie + roomboter 1 + 1 eetlepel 0,07




7,53 1,88 (4 personen)






dinsdag




tagliatelle met roerbakgroente, 



zalm en roomsaus




tagliatelle 300 gram 0,41


zalm 200 gram 3,29


ui grote 0,00 eigen moestuin
courgette  1 x 0,59


slagroom 1 pakje 0,47


bloemkoolsaus restant van gister 0,00


broccoli 250 gram 0,35


sperzieboontjes 200 gram 0,45 diepvries

champignons 250 gram 0,75


kruidenzout
0,05


geraspte oude kaas
0,40


rucola (eigen tuin) handvol 0,00




6,75 1,13 (6 personen)






woensdag




stamppot zuurkool met saucijsje en zoete ui


aardappels 1 kg. 0,30


zuurkool bio 500 gram 0,79


melk beker 0,10


saucijsjes 4 stuks 3,13


uien 3 hele grote 0,70


olie 1-2 el. 0,02


olie 1 el. 0,01


chutney paar eetlepels 0,04


mosterd 1 eetlepel 0,03




5,12 1,28 (4 personen)






donderdag




reitersoep




bouillon:




water 2,5 liter



schenkel scharrel 1x 1,91


zout, peper, peterselie, bonenkruid 0,04








paprika 2 rode 0,71


paprika 2 gele 0,71


champignons 250 gram 0,75


rundergehakt bio 800 gram 5,98


wortel 200 gram 0,15


ananas 1 blik 0,59


zilveruitjes potje 0,45


uien 400 gram 0,00 eigen oogst
bouillonblokje eigen gemaakt 0,03


tabasco, sambal, worchestersaus 0,05


stokbrood 1 x 0,59


roomboter
0,10



4 liter soep 12,06 3,01 (per liter soep)






vrijdag




patat met ijsbergsalade



patat 750 gram 0,99


frikandellen 4 stuks 0,40


bamischijven 2 stuks 1,71


hachee 500 gram 3,06


fritessaus + ketchup
0,05


ijsbergsalade:




ijsbergsla bio kwart krop 0,47


tomaten 1 x 0,43


komkommer stukje 0,15


ui 1 x 0,00 eigen oogst
dressing
0,05




7,30 2,43 (3 personen)






zaterdag




wraps met kip-groente tomaat,



ijsbergsla en komkommer



wraps 8 stuks 0,89


wraps diepvries 6 stuks 0,67


paprika 5 stuks 1,59


courgette 2 stuks 0,99


prei bio 2 stuks 1,50


ui 2 grote 0,00  eigen moestuin
tomatenpuree 1 blikje 0,30


kipreepjes 2 x 500 gram 7,28


ijsbergsla halve krop 0,17


komkommer  kwart 0,22


vleestomaat 1 x 0,43




13,39 2,23 (6 personen)
2 porties kip-groente over









zondag




kip-groente + pitabroodje



stamppot snijbonen uit de vriezer



restje hachee van gisteren



stamppot boerenkool uit de vriezer



stuk rookworst
1,00








toetjes




kwark yoghurt 1 liter 0,85


yoghurt bio 1 liter 1,05


crumble met vruchten



bloem 300 gram 0,11


suiker 150 gram 0,13


boter 200 gram 0,84


gemengde vruchten diepvries 500 gram 1,33


kaneel
0,02




4,31


2 opmerkingen: