zondag 9 november 2014

Wat schaft de pot week 45

Weer een week om, wat gaat dat hard. Nog even en dan hebben we al weer 2015.

Totale kosten deze week:
€ 51,06 delen door 7 dagen is € 7,29 per dag. Delen door 4 personen is € 1,82 per dag voor warm eten en een toetje.

Wat schaft de pot:

maandag




gekookte aardappels, bietensalade en


boerenkip




aardappels 1,4 kg. 0,42


boerenkip 4 stuks 3,99


olie 1-2 el. 0,02


bietensalade;




bieten bio 792 gram 1,25


mayonaise 1 el. 0,02


bosui 1 stuks 0,15


augurk 1 grote 0,05


kruidenzout
0,01




5,91 1,48 (4 personen)






dinsdag




pasta carbonara




pasta penne 500 gram 0,49


spekjes 2 helften 1,29


courgette   3 x 1,47


slagroom 2 pakjes 0,94


eigelen 5 x 0,95


champignons 400 gram 1,09


broccoli 250 gram 0,35


kruidenzout
0,05


geraspte oude kaas
0,40


rucola (eigen tuin) handvol 0,00




7,03 1,17 (6 personen)






2 porties over










woensdag




pom risolees met tandoori kip en salade


pom risolees 750 gram 1,77


champignons 400 gram 1,09


doperwten 200 gram 0,45


broccoli 250 gram 0,40


wortel bio 250 gram 1,50


kipblokjes scharrel 500 gram 3,69


tandoori kruiden 1 el. 0,05


olie 1 el. 0,02


ijsbergsalade:




ijsbergsla bio halve krop 0,94


tomaat 1 x 0,22


komkommer stukje 0,20


nootjes 1 el. 0,15


dressing
0,04




10,50 2,63 (4 personen)






donderdag




spicy chicken noodles



noodles 375 gram 0,78


paprika 2 stuks 0,99


sugar snaps 250 gram 1,59


spitskool 300 gram 0,40


wortel stuk 0,10


courgette bio 1 x 0,75


champignons 400 gram 1,09


kipreepjes  500 gram 3,69


olie 3 el. 0,07


pindakaas 4 el. 0,23


Spaanse rode peper 2x 0,15


citroensap diepvries 0,03


zwarte thee 100 ml 0,05


oestersaus halve fles 0,89




10,80 1,80  (6 personen)






2 porties over










vrijdag




patat met hachee en ijsbergsalade



patat 750 gram 0,99


frikandel 4 stuks 0,40


kipcorn 4 stuks 1,00


bamischijf 3 stuks 2,56


ijsbergsalade:




ijsbergsla kwart krop 0,22


tomaat 1 x 0,22


komkommer stukje 0,18


ei gekookt 2 x 0,38


dressing
0,05




5,99 1,50 (4 personen)






hachee:




riblappen 1 kg. 5,72


uien 700 gram 0,65


kruiden diverse 0,06


bindmiddel
0,03



1,3 kg. 6,46



helft gebruikt -3,21




3,25 1,08 (3 personen)






ruim 6 ons hachee in de vriezer









zaterdag 




feest met eten erbij










zondag




boerenkool stamppot uit de vriezer 0,00


1 lachmacun 
1,00


rookworst halve 1,00


spicy chicken noodles  0,00




2,00








toetjes:




vanille yoghurt 1 liter 0,89


bio yoghurt 1 liter 1,05


kwark yoghurt 1 liter 0,85




2,79



2 opmerkingen:

  1. Ik kom maar es bij jullie eten geloof ik..haha,.. je kookt vaak bijzondere dingen die erg lekker klinken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eten is voor mij feestje. Ik probeer er altijd iets van te maken en we zitten 's avonds (half 6) gezamenlijk aan tafel. Een fijn moment om van het eten te genieten en met alle huisgenoten de dag door te nemen. Gelukkig heb ik geen hekel aan koken, integendeel ik probeer altijd nieuwe recepten uit en heel soms mislukt er wel eens een gerecht. Dan kook ik het zeker niet meer voor een 2e keer.

    BeantwoordenVerwijderen