zondag 30 november 2014

wat schaft de pot week 48

Weer een week om met heel veel lekker eten. Groenten zijn op dit moment niet extreem duur, dit zal tegen de kerst wel anders worden.....

Totale kosten deze week € 54,34 delen door 7 dagen is € 7,76 delen door 4 personen is: € 1,94 per persoon per dag.

En dan wat schaft de pot:

maandag




gekookte aardappels, speklap, rodekool



en witte bonen in tomatensaus




gekookte aardappels 1,5 kg. 0,75


speklap 500 gram 2,45


kruiden; zout peper kerrie
0,03


rode kool met appel 450 gram 0,89


witte bonen in tomatensaus halve pot 0,38


olie 1-2 el. 0,03




4,52 1,13 (4 personen)






Dinsdag




ovenpasta met tomatensaus/roerbakgroente en rauwkost


pasta penne 500 gram 0,49


tomatensaus:




passata (tomatenpulp) 500 gram 0,39


ui grote 0,09


olie 1 el. 0,01


pasta kruiden 1 el. 0,05


roerbakgroente:




prei 1 x 0,48


paprika 3 stuks 0,95


wortel stuk 0,10


groenselderij 2 stengels 0,10


bechamelsaus 3/4 liter 0,57


gehakt hoh 450 gram 3,49


geraspte kaas restje 0,15




6,86 0,98 (7 personen)






3 porties over










rauwkost:




spitskool halve 500 gram 0,60


wortel stuk 0,10


ananas blik 0,59
voorraad
bleekselderij bio 3 stengels 0,40


ui 1 x 0,10


mayonaise 4-5 el. 0,20
voorraad
bieslook half potje 0,50



ca. 1,0 kg. 1,99
0,99 halve bak






woensdag




rosti rondjes, pepersteak, witlofsalade



witte bonen in tomatensaus en gekookte wortels.


rosti rondjes 1,2 kg. 2,38


olie 1-2 el. 0,03


pepersteak (biefstuk met peper) 4 stuks 8,32


roomboter 1-2 el. 0,07


witlof salade:




witlof  2 struikjes 0,60


tomaat 1 x 0,24


komkommer stukje 0,15


sinaasappel 1 x 0,25


dressing
0,07


gekookte wortels 250 gram 0,30


witte bonen in tomatensaus  halve pot 0,38




12,77 3,19 (4 personen)






donderdag




kipkerrie + roerbakgroente met rijst 



kipbraadlapjes 1 kg. 7,38


marinade voor de kip:
1,00


2 teentjes Knoflook




5 eetlepels Ketjap Manis




2 eetlepels Sojasaus




1 eetlepel zoete Chilisaus




1 eetlepel olie




1 theelepel Paprikapoeder




1 theelepel Massala




Peper en Zout




Voor de Saus:
0,12


50 ml. Olie




100 gr. Bloem




6 ruime theelepels Kerriepoeder (gebruik Massala!)


ca. 1 liter water




eigengemaakte bouillonblokje










rijst 500 gram 0,43


roerbakgroente:




prei 1 x 0,48


paprika (diepvries) 300 gram 0,60


courgette 1 x 0,50


paksoi bio halve 0,75


wortel 1 x 0,10


kokosmelk 1 blik 0,49


ananas  1 blik 0,59




12,43 1,55 (8 personen)






gekookte rijst over




kip-kerrie 4 porties over.










vrijdag




stamppot boerenkool met kalfssaucijsje



en rookworst




aardappels 900 gram 0,39


boerenkool 500 gram 1,18


kalfsaucijsjes 4 stuks 3,56


olie 1-2 el 0,03


rookworst halve 1,30


mosterd/chutney/azijn
0,10




6,56 1,31 (5 personen)






1 portie boerenkool over










zaterdag




kip kerrie met rijst van donderdag
















zondag




wraps met kipshoarma, roerbakgroente



en sla en tomaat




wraps 8 stuk 0,89


kipshoarma 500 gram 3,69


roerbakgroente:




courgette 1 x 0,29


paprika 3 halve 0,50


aubergine bio 1 x 0,75


tomatenblokjes 1 blikje 0,39


ijsbergsla kwart krop 0,25


mini tomaat bio paar 0,50


komkommer kwart 0,17


chilisaus
0,20




7,63 1,91 (4 personen)






toetjes:




karamelvla 1 liter 0,99


vanille vla 1 liter 0,69


vanille yoghurt 1 liter 0,89




2,57


2 opmerkingen: