zondag 25 januari 2015

wat schaft de pot week 4

De week is weer om. En er is weer heerlijk gekookt.
gastesoep

Totale kosten € 57,96 delen door 7 dagen is € 8,27 delen door 4 personen is € 2.07 per persoon per dag.


uienbrood
Wat schaft de pot:

MAANDAG



Aardappel  courgette stamppot 



met sucuk (Turkse worst)



aardappels 1,2 kg 0,36

courgette 3 stuks 2,25

oranje en gele paprika 1 + 1 stuks 0,66

rode ui 1 x 0,12

sucuk 200 gram 1,20

melk halve beker 0,06

Italiaanse kruiden 2 theelepels 0,02

olie 1-2 el. 0,02

zongedroogde tomaatjes 4 stuks 0,05

peterselie kwart bos 0,25

kipshoarma 500 gram 3,69

olie 1-2 el. 0,02



8,69 1,74 (5 porties)





DINSDAG



penne pasta met zalm, roerbakgroente 



en tomaat-komkommersalade



penne pasta 500 gram 0,39

puntpaprika 2 stuks 1,19

courgette 2 stuks 1,70

romanesco bio 1 kleine 1,85

Chinese kool bio kleine 1,50

wortel bio 1 x 0,20

slagroom 2 pakjes 0,90

bindmiddel
0,02

wilde zalm dv 1 stuk 1,37

gerookte zalm 200 gram 2,99

olie 1-2 el. 0,02

pasta kruiden 2 theelepels 0,02

kruidenzout
0,01

geraspte Parmezaan stukje 0,30



12,46 2,08 (6 porties)





komkommer-tomaat salade



komkommer kwart 0,12

snack tomaatjes half bakje 0,50

rode ui halve 0,06

dressing; olie, azijn, suiker, mosterd
0,03



0,71 0,18 (4 porties)





WOENSDAG



aardappels en zoete aardappels, roerbakgroente


gebakken sla en uiburger



aardappels 600 gram 0,18

zoete aardappel 500 gram 1,00

uienburger 4 stuks 3,15

olie 1-2 el. 0,02

ui 1 x 0,05

mei raapje bio 2 stuks 1,00

spinazie 300 gram 0,68

wortel bio 2 stuks 0,10

prei bio 1 x 0,50

kruiden
0,02



6,69 1,67 (4 porties)





little gem 1 kropje 0,75

olie en kruidenzout
0,04



0,79
(1 portie)





DONDERDAG



kipcurry met rijst en roerbakgroente



kipbraadlapjes scharrel 500 gram 3,69

rijst 500 gram 0,42

courgette 1 x 0,85

pastinaak bio 1 x 0,75

sugar snaps 250 gram 1,59

broccoli 500 gram 0,85

tomatenblokjes 2 blikjes 0,90

wortel bio 3 kleine 0,25

rode curry pasta 1 el. 0,05

prei bio 1 x 0,50

kokosmelk blik 0,75

bouillonblokje eigen gemaakt stukje 0,03



10,63 1,52 (7 porties)





VRIJDAG



stimpstamp met kipburger



aardappels 1,0 kg 0,30

andijvie bio 530 gram 1,50

melk 1 beker 0,09

mosterd, chutney



kipburger 4 stuks 2,08



3,96 0,99 (4 porties)





ZATERDAG



gastesoep



gerst (perlgrauben) 250 gram 0,49

prei 600 gram 0,46

paprika 3 stuks 1,29

winterwortel 266 gram 0,14

paarse wortel bio 1 x 0,38

knolselderij halve 0,50

bouillonblokje (eigen gemaakt) stukje 0,04

soepballen 692 gram 7,15

bouillon van 1 schenkel 5 liter 1,43



11,87 1,98 (6 liter soep)





uienbrood



bloem 600 gram 0,21

gist 1 theelepel 0,02

suiker lepel 0,02

uiensoep 1 pakje 0,35

zout 1 theelepel 0,01

olie 3 el. 0,02



0,63






1 liter soep naar dochter en schoonzoon








 ZONDAG



soep van gisteren met uienbrood








toetjes:



vanillevla 1 liter 0,69

roeryoghurt 500 gram 0,55

roomyoghurt 4 bakjes 1,00



2,24


4 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. het blijft soms moeilijk om te variëren en dan hebben de huisgenoten ook nog 'verzoeknummers'

      Verwijderen
  2. Leuk menu met dingen om te onthouden. Alleen de gastesoep lijk wel eerder gegeten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ha ha daar heb je een punt maar het is een heerlijke soep!

      Verwijderen