zondag 8 februari 2015

wat schaft de pot week 6


Een hele dure week wat eten betreft. Reden; we hebben zaterdag Turks eten gehaald.

Totale kosten deze week: € 80,00. Delen door 7 dagen is € 11,43 delen door 4 personen is € 2,86

En dan wat schaft de pot:
ajam pangang


maandag




aardappel-knolselderij puree



rode kool en saucijsje



aardappels 900 gram 0,27


knolselderij kwart 0,25


rode kool pot 1,25


saucijsjes 4 stuks 3,80


olie 1-2 el. 0,03


melk 1 beker 0,09


mosterd
0,04




5,72 1,43 (4 porties)






dinsdag




gebakken krieltjes, sateburger



sla en rode kool




krieltjes 1 kg. 1,09


sateburger 4 stuks 3,58


olie 2 el. / 1,5 el. 0,05


rode kool 1 portie 0,20


ijsbergsalade




ijsbergsla kwart krop 0,25


tomaatjes 10 stuks 0,40


komkommer stukje 0,10


rode ui halve 0,50


Turkse kaas stukje 0,20


dressing:




olie/azijn/honing/mosterd 0,05




6,42 1,60 (4 personen)






woensdag




tagliatelle met roerbakgroente, 



zalm en garnalen




tagliatelle 500 gram 1,39


roerbakgroente:




paprika rood 1 x 0,41


courgette 1 x 1,00


broccoli 650 gram 1,37


champignons 250 gram 0,75


zalm 3 stukken 3,44


garnalen 200 gram 2,28


room 200 ml. 0,45


kruiden
0,05


Parmezaanse kaas
0,30




11,44 1,91 (6 porties)






donderdag




stamppot rode bieten met kipreepjes


aardappels 900 gram 0,27


bieten bio 700 gram 1,50


creme fraiche bakje 0,39


kipreepjes 400 gram 2,99


kipkruiden+olie
0,05


lenteui 2 stengels 0,22




5,41 1,35 (4 porties)






vrijdag




bami met roerbakgroente, ajam sate


en ajam pangang




bami pak 0,85


roerbakgroente:




doperwten
0,25


wortel




prei




rode paprika




Chinese kool bio
1,71


kipreepjes 400 gram 2,00


satekruiden 2 el. 0,05


satesaus halve liter 0,75


kipreepjes 400 gram 1,71


kruiden
0,05


Ajam Pangang saus




ui 1 x 0,07


tomatenpuree 100 gram 0,28


suiker+azijn+water
0,06


bouillon + kruiden
0,05


bindmiddel
0,02




7,84 1,31 (6 porties)






zaterdag




Turks eten
28,50
(4 porties)






zondag




lasagne met roerbakgroente en rauwkost


lasagne pak 1,05


gehakt 500 gram 3,56


rode paprika 1 grote 0,41


prei 1 x 0,35


broccoli bio 600 gram 1,50


wortel bio 300 gram 0,75


bechamelsaus 500 ml. 0,36


tomatenpuree 100 gram 0,28


tomaten 3 stuks 0,50




8,76 1,46 (6 porties)






spitskool rauwkost




spitskool halve 0,45


wortel bio hele grote 0,38


ananas blik 0,59


bleekselderij bio 3 stengels 0,40


ui 1 x 0,10


mayonaise 4-5 el. 0,20



ca. 1,1 kg. 2,11 1,06 halve bak












toetjes




kwark yoghurt 4 bakjes 1,56


vanille vla 1 liter 0,65


yoghurt 1 liter 1,59




3,80


4 opmerkingen:

  1. Eerlijk gezegd vind ik dat nog meevallen hoor, 4 porties voor 28 euro.
    Maar het maakt inderdaad de week dan uiteindelijk wel iets duurder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het valt inderdaad wel mee. De porties waren ruim voldoende en een keertje niet koken moet ook eens kunnen.

      Verwijderen
  2. Een keertje uit de band springen qua eten is ook weleens fijn,,,,
    En het was lekker toch? Geeft nix.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was inderdaad heerlijk. En een keertje niet zelf koken is ook wel eens prettig.

      Verwijderen