zondag 8 maart 2015

wat schaft de pot week 10

De week is weer om. Het wordt nu beter weer. Terwijl ik dit aan het typen ben, schijnt de zon volop. Laat de lente maar komen.

Kosten eten deze week: € 60,55 delen door 7 dagen is: € 8.64 delen door 4 personen is €2,16

En dan nu wat hebben we gegeten:

maandag




spaghetti met groente- gehaktsaus


spaghetti 500 gram 0,49


rundergehakt bio 600 gram 3,43


courgette 1 x 0,79


paprika 3 stuks 0,99


prei 1 x 0,30


wortel 300 gram 0,24


bechamelsaus 3/4 liter 0,57


tomatenpuree pak 0,39


spaghetti kruiden 1 el. 0,05


Parmezaanse kaas paar el. 0,50




7,75 1,29 (6 porties)






komkommer + tomaat 0,77








dinsdag




aardappel-knolselderij puree met



saucijsje en rode kool



aardappels 900 gram 0,27


knolselderij bio halve 0,75


melk beker 0,09


kruidenzout bio mespuntje 0,02


saucijsje 4 stuks 3,14


olie 1-2 el. 0,03


rode kool pot 1,25




5,55 1,39 (4 porties)






woensdag




gastesoep




perlgrauben pakje 0,55


soepkip 1 hele 2,39


water 6 liter



wortel 450 gram 0,34


prei 580 gram 0,85


rode paprika 450 gram 1,22


bloemkool 300 gram 0,00 gekregen

knolselderij bio 400 gram 0,75


peterselie dv 0,10


soepballetjes 750 gram 8,18


bouillonblok zelf gemaakt 0,10




14,48 2,41 (per liter soep)












donderdag




wraps 8 stuks 0,89


kipbraadlapjes 400 gram 2,99


paprika 1 rode 0,33


olie  1-2 el. 0,03


Ijsbergsla kwart krop 0,22


restje kaas
0,15


tomaat 2x 0,50


rode ui 1 x 0,10


tomatenpuree 2 el. 0,04


komkommer stukje 0,20


kruiden naar keuze
0,04




5,49 0,69 (per stuk)






vrijdag




patatdag




patat verse 1,1 kg, 1,49


frikandellen 4 stuks 0,60


kipcorn 3 stuks 0,75


loempia 4 stuks 3,64


hachee 750 gram 4,94


fritessaus+ketchup-curry 0,40


ui gesnipperd 1x 0,08




11,89 2,38 (5 porties)
Ijsbergsalade




Ijsbergsla halve krop 0,45


tomaten 2 stuks 0,33


komkommer stuk 0,33


rode ui halve 0,07


gekookt ei 1 x 0,19


Turkse kaas stukje 0,20


dressing
0,05




1,62 0,54 (3 porties)






zaterdag




roerbakmie met kip-broccoli



roerbakmie 250 gram 0,52


kipreepjes scharrel 400 gram 2,99


broccoli 500 gram 0,49


courgette 2 stuks 1,00


teryaki saus kwart flesje 0,19


ui 1x 0,06


paprika geel 1x 0,33


roerbaksaus: (alles in de blender)




zwarte thee 150 ml. 0,02


pinda's restje 0,10


spaanse peper 2 stuks 0,07


knoflook  2 teentjes 0,02


zout en peper
0,02




5,80 1,93 (3 porties)






zondag




Italiaanse kip met aardappel uit de oven


en ijsbergsalade




kipfilet 550 gram 3,29


tomatenblokjes 1 blikje 0,50


Italiaanse kruiden 1 el 0,05


mozzarella 1 bol 0,55


Parmezaanse kaas paar el. 0,50


aardappel 750 gram 0,20


olie 1-2 el. 0,03


rozemarijn uit eigen tuin 0,00




5,12 1,28 (4 porties)
Ijsbergsalade




ijsbergsla stukje 0,20


komkommer stukje 0,25


tomaat 1x 0,20




0,65 0,33 (2 porties)






toetjes




vanille vla 1 liter 0,65


vanille yoghurt 1 liter 0,79




1,44








Geen opmerkingen:

Een reactie posten