vrijdag 3 april 2015

zelf komkommer-dille rauwkost maken



Dit recept heb ik vast wel een keer geplaatst maar deze rauwkost smaak zo heerlijk. Dus in de herhaling.

Komkommer – dille rauwkost

Komkommer
0,69
Witte kool bio (halve)
0,75
Rode ui
0,20
Blikje mais (340 grams blikje)
0,33
Verse of gedroogde dille
0,05
Kruidenzout
0,02
Mayonaise / yogonaise 2 eetlepels
0,10

2,14

Deel de komkommer over de lengte en haal de zaadjes eruit (SCHIL LATEN ZITTEN)
Snij de komkommer met de TV hobel/ mandoline aan plakjes.
Schaaf met de tv hobel / mandoline de witte kool heel dun
Snij de ui in blokjes.
Laat de maïs uitlekken
Bovenstaande ingrediënten mengen.
Kruidenzout, Dille en mayonaise toevoegen


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen