zondag 19 april 2015

wat schaft de pot week 16

Week 16 is al weer voorbij. Afgelopen week weer heerlijk gegeten.

totale kosten: € 82,68 delen door 7 dagen is € 11,81 delen door 4 personen is € 2,95

Vandaag, zondag gaan we bbq samen met dochter en schoonzoon. Ik heb net nog even een salade gemaakt en de rest hebben we gekocht.

Wat hebben we afgelopen week gegeten:


maandag




aardappelblokjes met kip tandoori


en groente en ijsbergsalade



aardappelblokjes 750 gram 2,09


kipfilet 500 gram 2,99


tandoori kruiden 2 el. 0,06


olie 1 el. 0,02


doperwten 200 gram 0,50


broccoli 300 gram 0,53


winterwortel 300 gram 0,17


champignons 250 gram 0,75


olie om te bakken 1-2 el. 0,03




7,14 1,78 (4 porties)
ijsbergsalade:




ijsbergsla kwart krop 0,25


tomaatjes hand vol 0,20


komkommer stukje 0,15


rode ui halve 0,06


dressing
0,10




0,76 0,38 (2 porties)






dinsdag




kipshoarma met roerbakgroente



in een wrap met ijsbergsalade



kipshoarma 500 gram 3,69


olie 1-2 el. 0,02


champignons 250 gram 0,75


tomatenpuree 100 gram 0,28


rode paprika 2 stuks 0,66


wraps 8 stuks 0,89


chilisaus
0,25




6,54 1,63 (2 porties)
ijsbergsalade:




ijsbergsla kwart krop 0,25


tomaatjes hand vol 0,20


komkommer stukje 0,15


rode ui halve 0,06




0,66 0,33 (2 porties)






woensdag




reitersuppe




rundergehakt 1 kg. 7,11


olie 1-2 el. 0,02


rode paprika 3 stuks 1,59


ananas 1 blik 0,69


zilverui potje 0,39


tomatenpuree 100 gram 0,28


tomatenblokjes 1 blik 0,50


bouillonblokje zelf gemaakt 0,10


tomatenketchup kwart fles 0,19


tabasco / worchestersaus 0,15


eigengemaakte ossenstaartsoep 1,50


water 3 liter 0,03


stokbrood 2 stuks 0,35




12,89 3,22 (4 liter soep)






donderdag




Tagliatelle met zalm




tagliatelle 500 gram 1,39


roerbakgroente:




courgette 1 x 1,00


broccoli 650 gram 1,37


champignons 250 gram 0,75


zalm 3 stukken 3,44


room 200 ml. 0,45


kruiden
0,05


Parmezaanse kaas
0,30


olie 1-2 el. 0,02




8,77 1,46 (6 porties)






vrijdag




patat met bamischijf, frikandel en ijsbergsalade

Vlaamse friet 750 gram 0,89


bamischijven 3 stuks 2,64


frikandellen 4 stuks 0,40


mayonaise/curry/ketchup 0,25


satesaus halve liter 0,75


ui
0,15




5,08 1,27 (4 porties)
ijsbergsalade:




ijsbergsla kwart krop 0,25


tomaat/komkommer/rode ui 0,35


gekookt ei 2 x 0,38




0,98 0,33 (3 porties)






zaterdag




aardappelblokjes, kip tandoori



wortel & doperwten, mais en ijsbergsalade


aardappelblokjes 750 gram 1,77


kipbraadlapjes 500 gram 3,69


tandori kruiden 2 el. 0,03


olie 1-2 el 0,02


wortel in blokjes 2 stuks 0,25


doperwten 200 gram 0,45


broccoli bio 250 gram 0,75


mais blikje 0,33




7,29 1,46 (5 porties)






ijsbergsalade:




ijsbergsla kwart krop 0,25


tomaat/komkommer/rode ui 0,35


gekookt ei 2 x 0,38


Turkse kaas stukje 0,20




1,18 0,39 (3 porties)






zondag




bbq




couscous salade:




couscous 250 gram 0,50


courgette 3 stuks 0,80


ui grote 0,17


ras el hanout 1 koffielepel 0,05


tomatenblokjes 1 blik 0,50


olie 1-2 el. 0,02


munt
0,00 (eigen tuin)
peterselie
0,00 (eigen tuin)


2,03








garnalenspiesen 2 stuks 4,50


worstjes 5 stuks 2,39


kipspiesen 4 stuks 3,59


kipspiesen 5 stuks 2,79


nackensteaks 4 stuks 2,79


nackensteaks 4 stuks 2,79


gemarineerde speklap 4 stuks 3,14




21,99








stokbrood 2 stuks 0,35


rundvlees salade 1 kg. 1,99


sausen
1,00




3,34


ijsbergsalade:




ijsbergsla kwart krop 0,25


tomaat/komkommer/rode ui 0,35


gekookt ei 2 x 0,38


Turkse kaas stukje 0,20




1,18 0,39 (3 porties)






totaal bbq
28,54 4,76 (6 personen)












toetjes




yoghurt beker 0,49


vanille vla 1 liter 0,65


yoghurtijs 2 bakjes 0,95


vanille yoghurt 1 liter 0,79




2,88


1 opmerking: