zondag 10 mei 2015

wat schaft de pot week 19

Deze week heb ik de volgorde van het eten omgedraaid. Kwam zo uit.

Totale kosten deze week: € 45,96 delen door 7 dagen is € 6,57 delen door 4 personen is € 1,64

Beetje bij beetje kunnen we al het ea. uit de moestuin oogsten. Asperges, platte peterselie, munt, rucola.
De sperzieboontjes zijn gezaaid, rode bieten en de peulen. De courgettes staan nog in bloembakken maar die gaan volgende week ook de volle grond in.

En dan nu wat schaft de pot:

zondag




pasta van gisteren










zaterdag




penne pasta met room-zalm




 roerbakgroente en rucola




penne pasta 500 gram 0,49


slagroom 1 pakje 0,45


melk halve liter 0,28


courgette 2 stuks 1,1


broccoli 500 gram 0,89


gele paprika 1x 1,17


zalm 400 gram 4,99


bindmiddel
0,05


kruiden
0,05


bouillonblokje zelf gemaakt 0,03


rucola
0 eigen oogst
Parmezaanse kaas
0,25




9,75 1,63 (6 porties)
vrijdag




aardappelblokjes met kiprtandoori



ijsbergsla




aardappelblokjes 750 gram 2,09


kipfilet 500 gram 2,50


tandoori kruiden 2 el. 0,05


zout
0,01


olie 1-2 el. 0,02


doperwten 200 gram 0,36


sperciebonen 200 gram 0,37


wortel 200 gram 0,15


ijsbergsalade:




ijsbergsla kwart krop 0,32


tomaat 1x 0,25


stukje komkommer
0,20


rode ui
0,14


dressing
0,10




6,56 1,64 (4 porties)
donderdag




wraps met kip en sla




wraps 8 stuks 0,89


kipreepjes 500 gram 3,69


rode paprika 1x 1,13


courgette 1 grote 0,95


ui 1x 0,10


tomatenpuree 50 gram 0,14


chilisaus
0,20


ijsbergsla kwart krop 0,30


tomaten 2 stuks 0,60


komkommer stukje 0,14




8,14 2,03 (4 porties)






woensdag




gekookte aardappels, gehaktbal



broccoli en witlof




aardappels 1 kg. 0,30


rundergehakt 500 gram 3,56


ei 1x 0,19


paneer en kruiden
0,03


olie 1-2 el. 0,02


broccoli 500 gram 0,89


witlof bio 500 gram 1,50


bechamelsaus 250 ml. 0,20




6,69 1,67 (4 porties)






1 gehaktbal in de vriezer










dinsdag




orzo met tomaten-gehaktsaus




orzo 500 gram 0,69


gehakt 500 gram 3,56


tomatenblokjes 1 blik 0,55


tomatenpuree 50 gram 0,14


wortel 1 x 0,20


prei bio 1 x 0,75


courgette 2x 1,10


broccoli 250 gram 0,45


olie 1-2 el. 0,02


Turkse kruiden/zout/peper
0,04


witte bonen blikje 0,50


Turkse yoghurt
0,25


platte peterselie
0,00 eigen tuin


8,24 1,18 (7 porties)






maandag




gekookte aardappels met 




romanesco, asperges ei ham en 2 saucijsjes



aardappels 1 kg. 0,30


romanesco bio 613 gram 1,50


asperges 530 gram 0,00 eigen land
ham 4 plakjes 0,20


ei gekookt 2 stuks 0,38


saucijsje 2 stuks 1,66


olie 1-2 el. 0,02




4,06 1,01 (4 porties)
toetjes




Griekse yoghurt emmer 1,49


roer yoghurt bak 0,39


vanille vla 1 liter 0,65




2,53


Geen opmerkingen:

Een reactie posten