zondag 7 juni 2015

wat schaft de pot week 23

Afgelopen week was weer een normale week. Geen vrije dagen meer geen vakantie meer. Ik heb dan ook weer gewoon gekookt. Vanwege het mooie weer hebben we zaterdag gebarbecued. Normaal maak ik veel bbq artikelen zelf maar dit keer heb ik alles bij de K eurslager gekocht.

Totale kosten; € 72,25 delen door 7 dagen is € 10,32 delen door 4 personen is € 2,58

Dit wil dus zeggen we eten voor € 2,58 per dag per persoon de warme maaltijd met een toetje.

En dan nu wat schaft de pot:

maandag




gekookte aardappels met witte




bonen in tomatensaus, 




kipschnitzel en oosterse paksoi




aardappels 1 kg. 0,30


witte bonen in tomatensaus pot 0,75


paksoi bio 1 x 0,75


rode paprika 1 x 0,50


ui 1 x 0,10


ketjap zoet 1 el. 0,02


zout en peper




kipschnitzel 600 gram 4,70




7,11 1,78 (4 porties)






dinsdag




pasta carbonara




penne pasta 500 gram 0,45


spekjes 1,5 pakje 2,03


courgette 2 stuks 1,10


champignons 250 gram 0,75


broccoli 500 gram 0,89


ui 1x 0,10


eigelen bio 5 stuks 0,95


room 200 ml. 0,45


oregano, zout, peper
0,03


rucola bio hand vol 0,10


Padano geraspte kaas stukje 0,10




6,95 1,16 (6 porties)






woensdag




reitersuppe met stokbrood




rundergehakt 1 kg. 7,11


olie 1-2 el. 0,03


tomatenblokjes 1 blik 0,55


paprika rood 5 stuks 2,47


uien 3 x 0,30


zilveruitjes potje 0,45


ananas blik 0,69


bouillon 3 liter 0,05


paprikapoeder scherp 1 el 0,04


worchestersaus
0,05


tabasco
0,05


sambal
0,03


zout en peper
0,02


stokbrood 2 stuks 0,39




12,23 3,06 (4 liter soep)






donderdag




aardappelblokjes met kip tandoori



wortel en doperwten en sla




aardappelblokjes 750 gram 1,77


kipfilet 500 gram 3,33


tandoori kruiden 1 el. 0,05


olie 1-2 el. 0,02


wortel in blokjes gaar 2x 0,51


doperwten 200 gram 0,45


zout en peper
0,02


gemengde sla:




rode sla bio




botersla




tomaat




komkommer




rode ui
1,00




7,15 1,79 (4 porties)






vrijdag




orzo met tomaten-gehaktsaus




orzo 500 gram 0,69


rundergehakt 500 gram 3,56


olie 1-2 el. 0,02


ui grote 0,12


paprika 3 stuks 1,39


prei bio 1 grote 0,50


courgette bio 1 x 0,75


tomaten passeer pak 0,35


Turkse 5 kruiden 2 el. 0,04


zout en peper
0,02


platte peterselie
0,10


yoghurt 100 ml. 0,08




7,62 1,27 (6 porties)






zaterdag




bbq




vlees 4 personen 21,15 5,29 (per persoon)






rundvleessalade 1 kg. 2,49


stokbrood 2 x 1,98


pastasalade;




macaroni 300 gram 0,3


hamblokjes 100 gram 0,87


ananas blikje 0,65


ui en augurk
0,1


mayonaise
0,1


kruidenzout
0,02




6,51 2,17

aspergesalade




asperges eigen land 0,00


tomaten tros paar 0,15


komkommer stukje 0,10


mayonaise
0,07


gekookt ei 2 x 0,38




0,70 0,35







totaal bbq
7,81 per persoon






zondag




kliekjesdag




restje pasta salade




restje rundvlees salade




orzo van vrijdag










toetjes:




yoghurt met nectarines
1,09


vanille vla 1 liter 0,65


slagroomijs halve bak 1,12




2,86


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen