zondag 5 juli 2015

bombay aardappels met zalm en salade



Bombay aardappelen, recept is van facebook

Aardappels 1,5 kg. in kleine stukken.
4 el. Olie
2 tl. Mosterd
1 tl. Chilipoeder
3 tl. Kurkuma
1 tl. Komijn
1 tl. Garam masala
2 tl. Gember
Zout en peper

4 tomaten zonder pitjes in blokjes
Verhit in een pan de olie en doe de mosterdzaadjes erin. Pas op ze gaan rondspringen! Voeg de aardappelen toe en alle kruiden. Voeg de gesneden tomaat toe.
Heb je een slowcooker doe dan dit aardappelmengsel in de cooker en zet dit op laag 5-6 uur.
Heb je een oven doe dan de aardappel s in een ovenschaal en bak dit op 200°C ca. een half uur. Controleer wel aan het eind van de baktijd of de aardappels gaar zijn.

Lekker met gebakken zalm en een gemengde salade

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen