zondag 6 september 2015

wat schaft de pot week 36

Het is alweer zondag. Afgelopen week heerlijk gekookt, zaterdag zelfs voor 9 personen. Aangezien ik twee slow cookers heb was koken voor zoveel mensen geen probleem.
Ik heb in de kleine slow cooker pittige saté stoof gemaakt en in de grote sc pulled pork. (beide recepten zijn onder recepten te vinden) Ik had ruim vlees gekocht dus er is van beide vleesgerechten genoeg overgebleven. Dit heb ik in de vriezer gedaan,  dan heb ik eind volgende week als het bij ons kermis is een gemakkelijke dag. Even opwarmen, groente erbij met rijst of noodles - klaar!

Kosten deze week;  € 87,02 

Delen door het aantal dagen en personen heeft geen zin omdat ik meerdere porties heb gekookt.
Ik kan wel het bedrag delen door het aantal porties en dan heeft een portie gemiddeld € 1,19 gekost.

roti ui de sc
pulled pork













En dan nu wat schaft de pot;

maandag




roti




sperziebonen 500 gram 1,29


scharrel kipbraadlapjes 1 kg. 5,98


tomatenpuree 2 el. 0,02


olie 1-2 el. 0,02


masala 2 el. 0,04


kurkuma 1 tl 0,01


karwijzaad gemalen 1 tl. 0,01


tamarinde 1 el. 0,06


bouillonblokje stukje 0,02


uien 2 x 0,15


knoflook 2 teentjes 0,10


Spaanse peper met pitjes 1 x 0,05


aardappels (vastkokers) 700 gram 0,56


suiker, zout en peper
0,03


bindmiddel
0,03




8,37 1,39 (6 ruime porties)






wraps pak 0,79








2 porties in de vriezer










dinsdag




gekookte aardappel, bloemkool



bietensalade en kofte gehaktbal



aardappels 1 kg. 0,60


bloemkool halve 0,65


rode bieten 430 gram 0,00 eigen moestuin
ui 1 x 0,05


kruiden + augurk
0,04


lenteui 2 el. 0,07


mayonaise 1 el. 0,04


rundergehakt bio 400 gram 2,99


kofte kruiden 1 el. 0,05


ei 1x 0,10


paneer zout/peper
0,03




4,61 1,15 (4 porties)






2 gehaktballen in de vriezer










woensdag




tagliatelle met zalm




tagliatelle  500 gram 0,69


courgette 2 stuks 0,00  eigen land
paprika 2 x 0,86


champignons 250 gram 0,75


sperziebonen bio 250 gram 1,50


room 2 pakjes 0,90


zalm 3 stukken 3,22


gerookte zalm 200 gram 2,99


kruiden, zout/peper
0,04


bindmiddel
0,02


geraspte kaas stukje 0,35


rucola
0,00 eigen tuin
donderdag
11,32 1,89 (6 porties)






donderdag




spicy chicken noodles uit de sc



noodles 250 gram 0,49


kipbraadlapjes 400 gram 2,99


sugar snaps 250 gram 1,69


paprika rood 2 stuks 0,89


courgette 1 x 0,00 eigen moestuin
paksoi bio 1x 1,50


roerbaksaus:




pindakaas 4 el. 0,28


sesamolie 2 el. 0,10


Spaanse peper 1x 0,05


gember 1 el. 0,03


zwarte thee 100 ml. 0,06


citroensap halve citroen 0,15


oestersaus kwart flesje 0,21




8,44 1,41 (6 porties)
vrijdag




wraps met kip-tomaat




wraps 6 stuks 0,67


kipshoarma 500 gram 3,69


olie 1-2 el. 0,02


tomaten 3 stuks 0,45


ijsbergsla kwart krop 0,15


tomaat 2 stuks 0,30


komkommer stukje 0,15


rode ui 1x 0,00 eigen moestuin
chili saus paar el. 0,07




5,50 1,37 (4 porties)






zaterdag




pulled pork + sate stoof ui de sc



witte rijst, broccoli en sperziebonen



rijst 1 kg. 0,85


broccoli 500 gram 0,99


sperziebonen 1 kg. 2,50




4,34 0,48 (9 porties)






pulled pork




procureur 3 kg. 11,97


bbq saus flesje 0,59


ketchup 120 ml. 0,19


tabasco/worchester/sambal 3 x 1 el. 0,02


peper/zout/chili/knoflook
0,05


ui 2 hele grote 0,50


bindmiddel
0,04




13,36 0,95 (14 porties)






pittige sate stoof




riblappen in blokjes 1,5 kg. 14,47


ketjap zoet kopje 0,37


ui 3 hele grote 0,75


pindakaas 4 el. 0,20


knoflook 4 teentjes 0,07


zout, peper, chili
0,04


sambal 1 eetlepel 0,06


kokosmelk blikje 400 ml. 0,73


knoflook 3 teentjes 0,02


bindmiddel
0,04




16,75 1,20 (14 porties)






3 porties satestoof in de vriezer



3 porties pulled pork in de vriezer









zondag




spaghetti met gehaktballetjes



in tomaten-groente saus en rauwkost



spaghetti 2 x 500 gram 0,98


rundergehakt 1 kg. 5,78


ei 2 x 0,20


paneer en kruiden
0,08


tomatenblokjes 1 blik 0,55


passata tomaten pak 0,35


pittige spaghetti kruiden 2 tl. 0,04


courgette 3 stuks klein 0,00 eigen moestuin
champignons 250 gram 0,75


paprika trio 1,49


zout / peper/ oregano/basilicum 0,04


Padano kaas geraspt  0,35




10,61 1,06 (10 porties)






2 x 2 porties in de vriezer










rauwkost




spitskool halve 0,40


wortel 1x 0,17


ui 1 x 0,04


komkommer halve 0,25


bieslook 2 el. 0,05


kruidenzout
0,02


ananas blikje 0,59


mayonaise 3 el. 0,10




1,61








toetjes;




vanille vla 1 liter 0,65


vanille yoghurt 1 liter 0,79


Griekse yoghurt 1 emmer 1,49




2,93



Geen opmerkingen:

Een reactie posten