zondag 4 oktober 2015

wat schaft de pot week 40

Een goedkoop weekje. Zaterdag en vandaag zondag eten bij vrienden. De slowcooker heeft deze week weer regelmatig aan gestaan. Kiprollade spaghetti saus en de hachee zijn allemaal in de slowcooker bereidt.
Lekker makkelijk.

Totale kosten deze week € 36,94

Dinsdag hebben we de eendenham maar eens opgemaakt. Ik had een pond ham gekregen om eens uit te proberen. Ik heb wel even nagevraagd wat het zou kosten als ik een volgende keer zelf een pond zou kopen. Het is een duur hammetje € 11,95 voor een pond maar het is het wel waard.

Hier een foto van het opgemaakte bordje:







En dan nu wat we afgelopen week hebben gegeten.


maandag




orzo met tomatensaus en komkommer,



tomaat salade




orzo 500 gram 0,69


rundergehakt 500 gram 3,44


courgette 2 stuks 0,00 eigen land
winterwortel 1 x 0,20


paprika diepvries 500 gram 0,89


tomatenblokjes 1 blikje 0,55


tomatenpuree 50 gram 0,14


Turkse 7 kruiden 1,5 el. 0,05


bouillonblokje stukje 0,06


Turkse yoghurt 6 el. 0,35


peterselie hand vol 0,00 eigen bloembak


6,36 1,06 (6 porties)






dinsdag




gekookte aardappels met triosla,



bloemkool en eendenham met dressing



gekookte aardappels 2,00 kg. 1,00


triosla kwart kropje 0,22


bloemkool bio 1 x 1,84


bechamelsaus kwart liter 0,19


eendenham (kost 11,95) 510 gram 0,00 gekregen

frambozendressing:




frambozen 5 stuks 0,00 gekregen

aarbeien 4 stuks 0,00 eigen bloembak
balsamicodressing:




balsamico 4 el. 0,05


azijn 1 tl. 0,01


mosterd 2 tl. 0,03


honing 2 el. 0,09


pijnboompitten 1 el. 0,25




3,68 0,92 (4 porties)
eendenham 510 gram 11,95




15,63 3,91 (4 porties)






900 gram aardappels over, aardappelsalade van gemaakt







woensdag




gebakken krieltjes met kiprollade



gemengse salade en  regenboogwortelen



kiprollade 500 gram 3,95


krieltjes 1,2 kg. 1,66


trio salade 3/4 krop 0,67


tomaat 2 soorten 0,67


komkommer stukje 0,15


rode ui halve 0,10


dressing
0,10


regenboogwortelen bio 980 gram 1,84




9,1375 2,28 (4 porties)






donderdag




spaghetti met tomaten-gehaktsaus



en rauwkost




spaghetti met gehaktballetjes



in tomaten-groente saus en rauwkost



spaghetti 750 gram 0,74


rundergehakt 750 gram 5,78


ei 1 dubbeldooier 0,19


paneer en kruiden
0,08


passata tomaten pak 0,35


passata tomaten pak 0,35


courgette 1 x 0,80


wortel 1 grote 0,20


champignons 400 gram 1,00


pittige spaghetti kruiden 2 tl. 0,04


paprika 2 rode 2 gele 0,50


zout / peper/ oregano/basilicum 0,04


bechamelsaus 1 liter 0,63


padano kaas geraspt  0,35


rucola
0,00 uit eigen bloembak


11,05 1,38 (8 porties)






vrijdag




patat met hachee




en salade




patat 1 kg. 1,34


frikandellen 6 stuks 0,90


ui gesnipperd 1x 0,15


loempia 2 stuks 0,33


mayonaise 3 el. 0,15


hachee 3 porties 4,74




2,87 0,72 (4 porties)






romaanse sla bio kropje 1,50


snack tomaatje handvol 0,30


komkommer stukje 0,18


ui halve 0,07


pijnboompitjes 1 el. 0,25


balsamico-mosterd dressing 0,10




2,40 0,80 (3 porties)






Hachee




hachee vlees 2 kg. 11,74


uien 1 kg. 0,75


kruiden
0,10


bindmiddel
0,05




12,64 1,58 (8 porties)






zaterdag




uit eten
0,00








zondag




eten bij een vriendin
0,00














toetjes:




vanille vla 1 liter 0,65


vanille yoghurt 1 liter 0,79




1,44


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen