maandag 19 oktober 2015

wat schaft de pot week 42

Afgelopen weekend had ik geen tijd om wat schaft de pot te plaatsen. Het is nu maandag en het is zo'n vreselijk somber weer, ideaal om dan binnen maar wat te doen. Ik heb inmiddels alle e-mails gelezen en beantwoord, mijn excel boekhouding bijgewerkt en ook de wat schaft de pot lijst.

Totale kosten deze week; € 51,85
Dit is dan 7 keer warm eten + toetjes en ook nog een aantal porties warm eten zijn ingevroren. Lekker makkelijk voor een zaterdag.

Zondag hebben we pizza gegeten, gewoon een doos met 3 pizza's uit de supermarkt en dan zelf bakken.
Het is een keer gemakkelijk maar een heerlijke maaltijd, nee dat niet. Ik maak liever zelf pizza deeg en doe er op wat ik zoal in huis heb.

Wat ik vandaag ga koken weet ik nog niet. Ik zal straks eens in de koelkast kijken wat er nog aan groente ligt en wat het eerste op moet. Een hekel aan koken heb ik helemaal niet alleen soms het verzinnen van 'wat gaan we eten'. Ik koop iedere donderdag een bio groentetas en naar aanleiding van wat daar allemaal inzit bepaal ik wat ik ga koken. Zit er sla of andijvie in dan maak ik dat als eerste op. Kool etc. kan wel even blijven liggen. Verder geen bijzonderheden meer. Fijne week allemaal.

En dan nu de lijst:


maandag




stimpstamp met sucuk(Turkse worst)




en saucijsje




aardappels 1,2 kg, 0,60


andijvie bio krop 1,85


melk 150 ml. 0,08


sucuk 3 stuks 0,60


saucijsje 4 stuks 3,73


olie 1-2 el. 0,02


mosterd
0,04




6,92 1,73 (4 grote porties)






dinsdag




spaghetti saus uit de slowcooker



met spaghetti




spaghetti 750 gram 0,73


saus;




rundergehakt 500 gram 2,94


ui 1x 0,09


prei 1 grote



paprika 3 stuks 1,35


tomatenblokjes 1 blik 0,45


passata 1 pak 0,35


spaghetti kruiden 1 koffielepel 0,04


knoflook 2 teentjes 0,00 gekregen

rucola hand vol 0,00 eigen tuin
geraspte Padano paar eetlepels 0,25




6,20 1,03 (6 porties)






2 porties saus + spaghetti in de vriezer









woensdag




shoarma schotel




shoarma vlees 1030 gram 9,75


olie 1-2 el 0,02


rosti 1 kg. 1,46


broccoli 850 gram 1,45


slagroom 1 pakje 200 ml 0,45


geraspte kaas  restje 0,25




13,38 2,68 (5 porties)






donderdag




roerbakmie met Daging rengdang



en ajam pangang




mie 375 gram 0,73


daging rengdang 700 gram 0 diepvries

ajam pangang;




kipbraadlapjes 400 gram 2,99


paprika 3 stuks 1,39


ui grote 0,07


paksoi bio 1 x 1,50


sugar snaps 250 gram 1,69


passata pak 0,35


gember 2 cm. 0 gekregen

knoflook 2 teentjes 0,04


azijn / suiker / bindmiddel 0,05


bouillonblokje stukje 0,05 zelf gemaakt
sambal 2 tl. 0,03


ketjap manis 4 el. 0,05




8,94 1,28 (7 porties)












3 porties over










vrijdag




erwtensoep uit de diepvries 0,00








zaterdag




kipfilet met pesto uit de oven en



couscous met roerbakgroente



kipfilet met pesto 4 stuks 7,18


couscous 250 gram 0,65


roerbakgroente;




paprika 500 gram 1,29


courgette 1 x 0,50


ui grote 0,10


ras el hanout  1 el. 0,05


zout / peper
0,02


olie 1-2 el. 0,02




9,81 2,45 (4 porties)






zondag




pizza 3 stuks 2,69


flamkuchen 1 x 1,79




4,48 1,12 (4 porties)






toetjes




yoghurt 1 liter 0,69


vanille vla 1 liter 0,65


vanille yoghurt 1 liter 0,79




2,13


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen