zondag 22 november 2015

wat schaft de pot week 47

Afgelopen week heb ik veel in de slowcooker gemaakt, hachee, spaghettisaus en erwtensoep. Lekker makkelijk en het smaakt prima. Er is niets mis mee om het in een pan op het fornuis te koken maar de slowcooker vul je en je hoeft er eigenlijk niet meer op te letten. Stiekem doe ik dat toch wel want zelfs in een slowcooker kan het aanbranden. Legio voorbeelden op fb voorbij zien komen.

Totale kosten deze week: € 67,23

Delen door het aantal porties heeft niet zoveel zin dus dat doe ik deze keer maar niet.

pulled pork met couscous en salade


En dan nu het overzicht;
maandag




stamppot wortelen met 



hachee 




aardappels 1,2 kg. 0,36


wortelen bio 1 kg. 1,25


prei 1 grote 0,25


melk 100 ml. 0,06




1,92 0,32 (6 porties)
hachee




rundvlees 1,6 kg. 9,39


uien 0,9 kg. 0,81


hacheekruiden
0,07




10,27 1,47( 7 porties)






0,750 kg hachee in de diepvries (3 porties)







dinsdag




spaghetti met gehaktballetjes in



tomatensaus met roerbakgroente en rauwkost

spaghetti 500 gram 0,49


gehakt rund 500 gram 3,69


ei bio 1x 0,19


paneer / zout/ peper
0,08


Arrabiatta kruiden 2 tl 0,05


ui 1x 0,10


tomatenblokjes 1 blikje 0,35


passata 1 pak 0,39


courgette 1x 0,65


prei 1 x 0,26


wortel 1 x 0,15


paprika 3 halve 0,50




6,90 1,15 (6 porties)






rauwkost




spitskool halve 0,40


wortel 1x 0,17


ui 1 x 0,04


bleekselderij 2 stengels 0,36


bieslook 2 el. 0,05


kruidenzout
0,02


ananas blikje 0,69


mayonaise 3 el. 0,10




1,82








woensdag




aardappelblokjes met tandoori kip


groente en ijsbergsalade



aardappelblokjes 900 gram 2,53


kipfilet 500 gram 2,75


tandoori kruiden 2 el. 0,07


zout
0,02


olie 1-2 el. 0,02


doperwten 200 gram 0,45


wortel 200 gram 0,20




6,03 1,01 (6 porties)






ijsbergsalade




ijsbergsla halve krop 0,50


tomaat 2 stuks 0,33


komkommer stukje 0,20


ui 1 halve 0,06


dressing
0,05


ei 1x 0,19




1,33 0,44 (3 porties)






donderdag




groene curry met rijst



kipbraadlapjes 600 gram 4,49


rijst 350 gram 0,30


groente curry 1 el. 0,06


doperwten 200 gram 0,45


sperziebonen 200 gram 0,44


champignons 250 gram 0,75


ui 1x 0,10


kokosmelk 1 blikje 0,49


bindmiddel
0,02




7,09 1,01 (7 porties)






vrijdag




stamppot boerenkool



met hachee




aardappels 1 kg. 0,30


boerenkool bio 700 gram 1,85


melk 100 ml. 0,06


mosterd 1 el. 0,04


hachee 750 gram 0,00 is berekend
augurken 3 stuks 0,34




2,58 0,52 (5 porties)






zaterdag




ertwtensoep




met stokbrood




erwten 900 gram 1,49


prei 2 grote 0,50


uien 3 grote 0,30


winterwortel 2 grote 0,63


knolselderij 350 gram 0,50


varkensvlees 500 gram 1,50


rookworst 3 stuks 12,15


bouillon 5 liter 0,15




17,20 2,65  per liter






stokbrood 2 stuks 0,70








uit 1 liter soep haal je 3 ruime soepkommen


dus een 1 kom soep kost
0,88







zondag




pulled pork met couscous



en ijsbergsalade




varkensvlees 2,3 kg. 7,85


uien 5 x 1,00


bbq saus half flesje 0,30


zout / peper
0,03




9,18 0,92 (10 porties)






couscous 1 pak 0,99 0,12 (8 porties)






ijsbergsalade




ijsbergsla krop 0,99


tomaten 4 stuks 0,66


komkommer stukje 0,20


ui 1x 0,07




1,92 0,38 (5 porties)






gekookte broccoli 1 portie 0,16


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen