zondag 21 februari 2016

wat schaft de pot week 7

Deze week heb ik weer eens loempia's gemaakt. Het is even een werkje 40 loempia's maken maar ze zijn zo lekker. Dertig stuks liggen er in de vriezer en 10 stuks hebben we meteen maar opgegeten.

Maandag heb ik een recept van tasty klaar gemaakt. Opgerolde lasagne met kaas en gehakt. Het recept was met 4 stukjes lasagne maar ik heb een ovenschaal vol gemaakt, helaas geen foto.

Van de gevulde kipfilet van dinsdag heb ik wel een foto, dit is ook een recept van tasty. De schotel moet nog de oven in maar het ziet er zo al heerlijk uit. Overigens een heerlijk kipfiletje, deze ga ik vaker maken.
De tasty recepten zijn zo wie zo leuk, in een hele korte tijd laten ze het koken/bakken van het hele gerecht zien.




Totale kosten deze week; € 76.38
 (€1,81 per persoon per dag aan warm eten en we zijn nog steeds met 6 personen.)



maandag




lasagne a la tasty met rauwkost



verse lasagne 250 gram 1,99


Ricotta 250 gram 1,97


platte peterselie diepvries 0 (eigen oogst)
Mozarella 1 bol 0,45


rundergehakt 500 gram 2,25


ui grote 0,12


Italiaanse kruiden
0,05


zout, peper
0,02


geraspte Padano kaas 100 gram 0,49


olie 2 el 0,02




7,36 1,23 (6 personen)






rauwkost




spitskool bio hele 1,50


wortel 1x 0,18


bleekselderij 2 stengels 0,16


kruidenzout
0,02


ananas blikje 0,69


mayonaise 3 el. 0,10




2,65








dinsdag




gevuld kipfilet, krieltjes, rauwkost van gisteren


en gekookte sperziebonen.



kipfilet 6 stuks 6,74


kruidenkaas bakje 200 gram 0,49


spinazie 150 gram 0,60


paprikapoeder 3 tl. 0,04


krieltjes 1,2 kg. 1,43


olie 2-3 el. 0,03


kruiden
0,02


sperziebonen 750 gram 1,45




10,79 1,80 (6 porties)






rauwkost van gisteren










woensdag




stamppot snijbonen




met tartaartje




aardappels 1,2 kg. 0,65


snijbonen dv 1,2 kg. 3,00


tartaar 6 stuks 5,22


olie 3 el. 0,04


melk 100 ml. 0,06


kruidenzout
0,02


chutney, mosterd
0,15




9,13 1,52 (6 personen)






donderdag




spicy chicken noodles




noodles 375 gram 0,76 0,08 (9 porties)






scharrelkipbraadlapjes 2 x 400 gram 5,98


sugar snaps 250 gram 1,69


paprika 3 stuks 1,49


Chinese kool bio
1,50


courgette 1x 0,59


boemboe:




zwarte thee 150 ml. 0,05


knoflook 2 teentjes 0,02


Spaans pepertje 1x 0,03


citroensap 2 el. 0,02


gember 2 tl. 0,02


palmsuiker 1 el. 0,02


pindakaas 4 el. 0,25


pinda's handje vol 0,05


citroengras 2 tl. 0,02




11,73 0,98 (12 porties)






chicken mengsel 3 porties over









vrijdag




patat met hachee, bamischijf, loempia



en sla




patat verse 2 x 700 gram 2,04


eigengemaakte loempia 10 stuks 1,40


ijsbergsalade




ijsbergsla halve krop 0,45


cherry tomaten 125 gram 0,25


komkommer stukje 0,14


dressing
0,10




4,27 0,71 (6 porties)






hachee;




vlees 1 kg. 14,50


uien 800 gram 0,68


bindmiddel
0,04


kruiden;




nootmuskaat, kerrie, paprika, laurier,



kruidnagel, zout, peper
0,10




15,32


helft in de diepvries
-7,64




7,68 1,54 (5 porties)
Zaterdag, Sticky chicken - sesam (uit de SC)



met couscous, roerbakgroente en komkommers


kipfilet 1,4 kg. 8,01


honing 1/3 pot 0,40


ketjap kwart kopje 0,20


soja half kopje 0,25


knoflook 2 teentjes 0,02


citroengras 3 theelepels 0,03


gember 3 theelepels 0,03


chili poeder 2 theelepels 0,03


gedroogde uitjes 4 el. 0,05


zout/peper
0,02


bindmiddel paar el. 0,03




9,07 1,30 (7 porties)






komkommer in zoetzuur




komkommer 1x 0,69


ui halve 0,09


azijn / suiker
0,10




0,88








couscous pak 275 gram 0,85








roerbakgroente:




champignons 400 gram 1,09


kastanje champignons 250 gram 0,85


prei 1 x 0,26


puntpaprika 2 stuks 1,49


courgette 1 grote 0,43


kerrie, peper
0,02




4,14








zondag




spaghetti met tomaten/groente gehaktsaus



en komkommer in zoet-zuur




spaghetti 750 gram 0,74


rundergehakt 500 gram 3,87


spaghetti kruiden 1 koffielepel 0,03


zout, peper
0,02


ei 1x 0,19


paneer
0,04


courgette 1x 0,43


paprika 250 gram 0,75


prei 1 x 0,26


tomatenblokjes 1 blikje 0,39


passata 1 pak 0,35




7,07 0,88 (8 porties)






komkommer in zoet-zuur van gisteren.




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen