zondag 10 april 2016

wat schaft de pot week 14

Afgelopen week heb ik weer een paar keer gekookt in de slow cooker. Dochterlief wil ook graag een slow-cooker. Ik heb er twee, 1 van 3,5 liter en 6,5 liter. Ik ben er over aan het nadenken om haar de 3,5 liter te geven.

En  dan nu de kosten deze week; € 50,46 delen door 7 dagen is € 7,21 delen door 4 personen is € 1,80
kort samengevat een portie warm eten kost 1,80 per persoon per dag.

pulled turkey met zoete bataat en salade


En dan nu wat we hebben gegeten:

maandag





pulled turkey met zoete bataat




en ijsbergsalade





kalkoenfilet 920 gram 6,50



bbq saus half flesje 0,35



zoete bataat 3 bio 1,50



zoete bataat 2 x 1,00





9,34 2,33 (4 personen- 6 porties)







ijsbergsalade





ijsbergsla halve krop 0,45



tomaten 2 stuks 0,38



komkommer stukje 0,15



rode ui halve 0,08



feta paar blokjes 0,10



slasaus
0,10





1,26 0,42 (3 personen)







dinsdag





rosbief uit de oven met champignonsroomsaus,



 rozevalaardappels met zoete bataat en romanesco



rosbief 700 gram 4,11



zout en peper
0,04



olie / roomboter
0,05



rozevalaardappels 750 gram 0,40



olie 1-2 el. 0,02



zoete bataat 2 stuks 0,66



romanesco bio 1 x 1,50





6,78 1,70 (4 personen - 5 porties)







champignonsroomsaus;





kastanjechampignons 250 gram 0,99



olie 1-2 el. 0,02



ui klein 0,10



slagroom 200 ml. 0,45



bindmiddel
0,03



zout en peper
0,02





1,61 0,40 (4 grote porties)







woensdag





spaghetti met gehaktballetjes in




tomaten-groente saus





rundergehakt 500 gram 3,74



tomatenblokjes 1 blik 0,39



pasata 1 pak 0,35



winterwortel 1 grote 0,20



courgette 1x 0,49



paprika 3 stuks 1,79



spaghetti 500 gram 0,49



spaghettikruiden 1 tl. 0,02



zout / paprika/knoflook
0,02



geraspte Padano
0,25





7,74 0,97 (8 porties)








rucola uit eigen moestuinbak












2 porties over












donderdag





kipsate met rijst en groente





kipfilet ca. 600 gram 3,15



eigen gemaakte sate kruiden 2 el. 0,03



yoghurt 2 el. 0,02



pinda olie 1 el. 0,01



satesaus 1 liter 1,49



kokosmelk 100 ml 0,17



rijst 350 gram 0,30



prei bio 1x 0,50



paksoy bio 1x 1,50



paprika diepvries 3 halven 0,90



winterwortel 250 gram 0,21



ui 1x 0,09



kurkuma 2 tl 0,03





8,40 1,40 (6 porties)








2 porties rijst met groente over











vrijdag





aardappelpuree met rode kool




en saucijsje





aardappels 1,2 kg. 0,60



melk 100 ml 0,06



zout en peper
0,02



rode kool grote pot 1,16



saucijsjes 4 stuks 3,14



mosterd 2 el 0,03





5,00 1,25 (4 porties)








zaterdag





penne pasta met tomaten-gehaktballetjes-




groente saus en rauwkost





penne pasta 500 gram 0,49



tomaten-gehaktsaus diepvries











rauwkost





spitskool halve 0,50



wortel 1x 0,18



bleekselderij 2 stengels 0,16



bieslook gedroogd 2 el. 0,10



kruidenzout
0,02



ananas blik 0,99



mayonaise 3 el. 0,10





2,05










zondag





gebakken aardappelblokjes, kip tandoori




wortel, doperwten, sperziebonen




en ijsbergsalade





aardappelblokjes 1,2 kg. 1,98



kipfilet 635 gram 3,50



tandoori kruiden 2 el. 0,09



zout en peper
0,02



olie 2 el. 0,02



doperwten 200 gram 0,20



winterwortel bio 250 gram 0,31



sperziebonen 250 gram 0,37





6,49 1,30 (5 porties)








ijsbergsalade





ijsbergsla kwart krop 0,22



tomaten 2 stuks 0,40



komkommer stukje 0,15



rode ui halve 0,08



feta paar blokjes 0,20



dressing (mosterd-azijn-honing-peper-zout) 0,07



gekookt ei 1x 0,19





1,31 0,44 (3 porties)    

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen