zondag 22 mei 2016

wat schaft de pot week 20


De week is voor ons wat eten betreft weer om. Vandaag een feestje en daar krijgen we van het bruidspaar eten. Ik ben benieuwd wat we krijgen.

Kosten afgelopen week; € 49,58 delen door 5 dagen, dan delen door 4 personen is € 2,48 per persoon per dag.

Ondanks dat we twee dagen elders eten is de prijs pp behoorlijk hoog maar we hebben ook 'dure' dingen gegeten afgelopen week. Asperges, pulled, pork en broodjes van de echte bakker.
stamppot Chinese kool met worst
pulled pork van de bbq

En dan nu wat schaft de pot:

maandag




eten bij dochter en schoonzoon










dinsdag




krieltjes met groene en witte asperges



gekookte wortelen en gevulde kipbraadlapje


met brie




krieltjes  1 kg 1,39


groene asperges 500 gram 1,79


witte asperges 5 stuks 0,75


gekookte wortelen bio 450 gram 1,50


kipbraadlapjes 400 gram 2,99


citroenpeper, zout
0,03


brie 5 stukjes 0,18


olie 1-2 el. 0,02


jusbinder
0,02




8,67 2,17 (4 porties)






4 groene asperges over




2 witte asperges over










Asperge salade van gemaakt:




gekookt ei 2x 0,20


mayonaise 2 el. 0,07


bosui 1 stengel 0,13


mini tomaten 4 stuks 0,30


kruidenzout
0,02


asperges in stukjes gesneden






0,72


woensdag




Wicky de viking balletjes




met roerbakgroente en orzo




gehakt rund 500 gram 3,74


pepermix, zout, knoflook
0,03


ei 1x 0,10


paneer
0,02


orzo 500 gram 0,69


wortel 200 gram 0,10


doperwten 200 gram 0,45


courgette 1 grote 0,59


champignons 400 gram 1,19


slagroom 2 pakjes 0,90


restje kaas
0,25




8,06 1,34 (6 porties)






komkommer-tomaat salade




komkommer 1x 0,59


mini tomaatjes hand vol 0,50




1,09


donderdag




Stamppot Chinese kool, witte kool



prei , puntpaparika en saucijsje




aardappels 1,2 kg 0,60


chinese kool 500 gram 1,49


witte kool bio halve 0,75


ui 1x 0,10


sucuc 2 stuks 1,25


puntpaprika 1 stuks 0,50


saucijsje 4 stuks 3,85


olie 1-2 el. 0,02


jusbinder
0,02




8,58 2,14 (4 personen)






vrijdag




allerlei gerechten uit de diepvries



Portie curry met rijst




stamppot boerenkool 2x



jus 1x



stamppot wortelen 1x



kipkrokant schnitzel 2 stuks 1,69








zaterdag




broodje pulled pork met augurk




en coleslaw




procureur 1,5 kg. 15,00


eigen gemaakte rub 6 el. 0,50




15,50 1,94 (8 porties)






4 porties pulled pork over  diepvries









broodjes bruin 6 stuks 3,50


broodjes wit 6 stuks 0,00 (gratis)







pot augurken plakjes
0,59








coleslaw




witte kool bio halve 0,75


winterwortel 240 gram 0,20


mayonaise 125 gram 0,21


zout, peper
0,02


eigengemaakte kefir 3 el. 0,02








totaal 
20,79








zondag




eten bij een feest




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen