zondag 29 mei 2016

wat schaft de pot week 21

Afgelopen week ben ik erg druk geweest. Met wat? Eeeuuh, met eigenlijk niets en toch is de week omgevlogen. Ik heb een aantal nieuwe recepten uitgeprobeerd oa pulled beef en pulled pork.  Dit staat niet in de 'eetlijst' want ik heb het in de diepvries gedaan voor een andere keer. Overigens is het prima gelukt!
Afgelopen week hebben we weinig aardappel gegeten, de oude aardappels zijn niet zo best meer en de nieuwe nog best wel duur. (2,5 kg. € 2,49)
Totale kosten deze week: € 53,01 delen door 7 dagen, delen door 4 personen is € 1,89 per persoon aan warm eten per dag.

En dan nu Wat schaft de pot:


maandag




rode curry met rijst




paprika 3 halven 0,75


kipbraadlapjes 400 gram 3,19


curry pasta 1 el. 0,03


kokosmelk 1 blikje 0,69


champignons 400 gram 1,19


courgette 1x 0,55


ui 2 stuks 0,25


citroensap 1 el. 0,02


bouillonblokje stukje 0,04


bindmiddel
0,03


rijst 400 gram 0,34




7,08 1,42 (5 porties)






dinsdag




zuurkool schotel




aardappels 1,1 kg. 1,20


melk 100 ml. 0,06


zout/peper
0,02


zuurkool bio 500 gram 0,75


bananen 3 stuks 0,40


rundergehakt 500 gram 3,90


ui 1x 0,10


ketjap, tomatenpuree
0,05


kaas restje 0,25




6,72 1,68 (4 personen)






woensdag




lasagne met rauwkost



lasagne vers 250 gram 0,99


rundergehakt 500 gram 3,90


courgette 1x 0,55


paprika 2 stuks 0,93


wortel 1x 0,20


ui 1x 0,10


champignons 400 gram 1,19


kaas belegen 125 gram 1,50




9,36 1,56 (6 porties)






rauwkost:




spitskool halve 0,50


wortel 1x 0,18


bleekselderij 2 stengels 0,16


bos ui 2 stengels 0,23


kruidenzout
0,02


ananas blikje 0,89


mayonaise 3 el. 0,10




2,08








donderdag




gepofte aardappel met sla



en bbq worst.




bbq worst 4 stuks 3,59


aardappels 8 stuks 1,20


sla:




botersla halve krop 1,00


tomaten 2 stuks 0,30


komkommer stukje 0,20


ui halve 0,07


gekookt ei 1x 0,19


slasaus
0,10




6,65 1,66 (4 personen)






vrijdag




patat, hachee, kalfskroket,



frikandel en rauwkost




hachee 1,2 kg. 9,37


uien 750 gram 0,68


kruiden, zout
0,05


bindmiddel
0,02




10,12 5,06 (2 x 900 gram)






900 gram in de vriezer.









hachee 1 x 900 gram 5,06


patat 700 gram 1,04


kalfskroket 4 stuks 1,39


frikandel 5 stuks 0,89


rauwkost van woensdag



frietsaus, ketchup
0,25




8,63 2,16 (4 personen)






zaterdag




pizza en lasagne




pizza 1x 1,99


lasagne diepvries









zondag




bbq




kipsate 6 spiesjes 2,99


kalkoen medaillons 4 spiesen 3,79


steaks 4 stuks 2,59


stokbrood 1x 0,39




9,76 2,44 (4 personen)






rauwkost:




spitskool kwart 0,35


wortel 1x 0,20


mayonaise 3 el. 0,10


kefir 2 el. 0,05


rietsuiker 2 el. 0,06




0,76


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen