zondag 16 oktober 2016

Wat schaft de pot week 41

Doordat we begonnen zijn om voorraad op te maken zakken de kosten van 'wat schaft de pot'.
Afgelopen week heb ik een paar keer zelf vla gekookt en de huisgenoten vinden het lekker.

Deze week heb ik uitgegeven: € 47,64




maandag




lasagne met tomaat/komkommersalade




lasagnepakket;




6 tomaten




1 rode paprika




1 ui




knoflook




stuk prei




verse kruiden




lasagnebladen (niet gebruikt)




zakje kruiden (weg gedaan)
2,40


verse lasagne 250 gram 1,00


gehakt 400 gram 2,94


bechamelsaus liter 0,59


kaas restantje 0,40




7,33 1,22 (6 porties)






tomaten 2 stuk 0,33


komkommer halve 0,30


dressing
0,04




0,67








dinsdag




Stimpstamp (andijviestamppot) met suddervlees



aardappels 1,2 kg. 0,48


andijvie (bio - groentetas) 1 krop 1,00


rundvlees 800 gram 5,88


ui 1x 0,15


kruiden
0,04


melk halve beker 0,05


mosterd 1 el. 0,02




7,62 1,90 (4 porties)






woensdag




biefstuk met gebakken aardappels en rode sla



aardappels 1 kg. 0,40


biefstuk 150 gram p.stuk 4 stuks 4,41


roomboter
0,15


peper/zout
0,02


rode sla bio krop 1,00


cherry tomaten hand vol 0,40


komkommer bio halve 0,50


gekookt ei 2 stuks 0,20


dressing
0,15




7,23 1,81 (4 porties)






donderdag




Indiase tandoori wraps met kip en sla




pakket;




2 rode paprika's




1 Spaans pepertje




1 aubergine




1 tomaat




2 sjalotjes




8 wraps




zakje kruiden (niet gebruikt)
3,05


kipbraadlapjes 600 gram 3,33


extra toegevoegd:




aubergine bio 1x 0,67


tomatenblokjes 1 blikje 0,39


tandoori kruiden/zou/peper/gember




koriander/komijn
0,10


olie
0,02




7,56 1,89 (4 porties)






ijsbergsla kwart krop 0,15


tomaat 1x 0,25


ui 1x 0,15




0,55








vrijdag




gekookte aardappels met sla,




worteltjes en saucijsje




aardappels 1,2 kg 0,75


olie 1-2 el. 0,02


saucijsjes 4 stuks 3,80


worteltjes bio 400 gram 0,95


botersla bio krop 2,00


tomaten 2 stuks 0,30


komkommer stukje 0,15


rode ui halve 0,08


dressing
0,05




8,10 2,03 (4 personen)






zaterdag




erwtensoep




erwten 900 gram 1,49


runderbouillon (van gratis botten) 4 liter 0,00


prei 2 grote 0,59


winterwortel 500 gram 0,45


knolselderij 300 gram 0,34


uien 4 stuks 0,40


rookworst (Keurslager) 2 stuks 5,33




8,60 1,32 per liter






zondag




restjesdag




erwtensoep




lasagne (diepvries)




curry (diepvries)




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen