vrijdag 4 november 2016

wat schaft de pot week 43..........ietsje later

Ik zag dat ik een week achter was met 'wat schaft de pot'. Week 43 heb ik dus niet geplaatst, bij deze dan.
Inmiddels heb ik toch weer een beperkte voorraad ingekocht in Duitsland het e.a. was op;
- blikjes tomatenblokjes
- bindmiddel wit en bruin
- pedaalemmer zakken
- tomatenpuree
- rijst
- bakpapier (30 meter)
- ijsthee
- rosé wijn
- witte wijn
- rode wijn
- Hollandse tomaten
- toetjes
- (bak) noten
- (bak) chocolade
- perlgraupen
- mosterd
- passata
- blikken ananas
- hondenbeloning koekjes

Bovenstaande producten zijn in Duitsland goedkoper dan in Nederland. Op de terugweg ook maar even de tank volgegooid en dan kunnen we er weer even tegen.

Totale kosten warm eten week 43: €  50,92

En wat hebben we dan gegeten:

maandag




spaghetti met tomaten-gehaktballetjes




saus met groente




spaghetti 500 gram 0,49


rundergehakt bio 400 gram 2,99


ei, kruiden, paneer, kruiden
0,3


paprika 1 rode 0,2


courgette 1x 0,49


prei 1x 0,25


wortel 200 gram 0,3


passata pak 0,35


spaghetti kruiden
0,04


bechamelsaus halve liter 0,33




5,74 0,96 (6 personen)






dinsdag




aardappelblokjes met kip tandoori,




doperwten, sperziebonen, wortel en




champignons met ijsbergsalade




aardappelblokjes 1,0 kg. 1,63


doperwten 150 gram 0,20


sperziebonen 200 gram 0,30


winterwortel 200 gram 0,30


kipbraadlapjes scharrel 400 gram 3,19


tandoori kruiden 2 el. 0,03


olie 1-2 el. 0,02


champignons 250 gram 0,60


ijsbergsalade;




ijsbergsla kwart krop 0,15


ui 1 x 0,10


tomaten 2 stuks 0,63


komkommer stukje 0,15


slasaus
0,20




7,49 1,87 (4 porties)






woensdag




stamppot wortelen met hachee




aardappels 1,2 kg. 0,64


olie 1-2 el. 0,02


wortelen bio 1,0 kg. 1,38


prei 296 gram 0,47


melk 100 ml 0,05


mosterd
0,03


hachee vlees 1,4 kg. 10,29


uien 0,8 kg. 0,80


kruiden
0,04


bindmiddel
0,04




13,76


helft vd hachee
-5,59




8,17 2,04 (4 porties)






donderdag




teryaki met kalkoenvlees en roerbakgroente



teryaki met kip, rijst, roerbakgroente en




komkommer-tomaat salade




kalkoenfilet 600 gram 4,50


soja saus dark 125 ml. 0,60


gember, knoflook, peper en zout
0,06


rijstwijn 2 el. 0,03


uien 2 grote 0,30


bindmiddel
0,05


noodles 375 gram 0,74


roerbakgroente:




winterwortel 1x 0,39


courgette 2x 2 stuks 1,08


aubergine 1x 0,40


paprika  1x 0,25


sjalotje 1x 0,15




8,54 1,42 (6 porties)






600 gram gaar kalkoenvlees apart gehouden.









vrijdag




patat met hachee (van woensdag) met bamischijf



en ijsbergsalade




patat verse 1 kg. 1,63


hachee
5,59


bamischijf 4 stuks 3,83


ijsbergsalade;




ijsbergsla halve krop 0,35


tomaten 2 stuks 0,40


komkommer stukje 0,15


ui halve 0,10


olijven paar 0,10


gekookt ei 1x 0,10


slasaus
0,05




12,30 3,07 (4 porties)






zaterdag




teryaki van vrijdag




rijst en noodles
0,60


bloemkool curry uit de vriezer




kip-kerrie uit de vriezer




over de drie soorten saus het gare kalkoenvlees



verdeeld wat donderdag gegaard was
4,50




5,10 1,28 (4 porties)












zondag




kipburgers met rosti-rondjes




en ijsbergsalade




kipburger 3 stuks 1,50


rosti-rondjes 12 stuks 0,60


olie 3-4 el. 0,04


currysaus + mayonaise
0,20


ijsbergsalade




ijsbergsla halve krop 0,35


tomaten 2 stuks 0,40


komkommer stukje 0,15


ui halve 0,10


olijven paar 0,10


gekookt ei 1x 0,10


slasaus
0,05




3,59 1,20 (3 porties)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten