zondag 8 januari 2017

wat schaft de pot week 1

Het nieuwe jaar is begonnen, de eerste week is al weer om. Alle restjes uit de koelkast zijn inmiddels opgegeten, nu gaan we weer naar de orde van de dag. Zoonlief wil wat meer aardappelgerechten, het is echt weer voor stamppotten dus dat komt voor de bakker vanaf week 2. Ovenschotels met puree zijn ook erg lekker (pastei-pan) en gebakken aardappels houden we ook wel van.
In de vriezer ligt nog het ea aan vlees, dat ook maar eens opmaken en zo rollen we het nieuw jaar in.

Totale kosten deze week: € 41,49

En wat hebben we gegeten;


maandag




kip-kerrie met mie, komkommer in zoet-zuur


en ajam pangang




kip-kerrie 1 liter 0,00 (gekregen)
kipfilet 500 gram 3,33


olie 1-2 el. 0,02


pangangsaus diepvries halve liter 0,00


mie 375 gram 0,74


komkommer stuk 0,50


zoet-zuur
0,07




4,66 1,17 (4 personen)






dinsdag




stamppot boerenkool




met casselerrib




aardappels 900 gram 0,66


boerenkool 900 gram 1,18


melk 100 ml. 0,07


mosterd
0,02


kruidenzout
0,02


casselerrib 500 gram 3,85


augurken paar 0,20


chutney
0,20




6,20 1,24 (5 porties)






1 portie boerenkool in de vriezer









woensdag




lasagne met rauwkost




rundergehakt 500 gram 4,00


ui 1x 0,10


olie 1-2 el. 0,02


verse lasagne pak 0,99


tomatenblokjes blik 0,39


pasata pak 0,35


wortel 250 gram 0,25


paprika bio 1x 0,99


venkel bio halve 0,55


champignons 200 gram 0,60


bechamelsaus 1 liter 0,77


belegen kaas 125 gram 1,20




10,20 1,70 (6 porties)






2 porties over










rauwkost




spitskool bio halve 0,50


wortel bio 1 x 0,35


venkel bio halve 0,50


rode ui halve 0,06


ananas blikje 0,89


mayonaise 3 el. 0,10


kruidenzout bio
0,02


bleekselderij 2 stengels 0,17




2,59














donderdag




gebakken kriel, ijsbergsalade, gekookte wortel


en schnitzel




krieltjes 1,5 kg. 2,37


schnitzel 4 stuks 5,36


olie 5 el. 0,06


wortel bio gekookt 3 stuks/1 portie 0,29


ijsbergsalade;




ijsbergsla kwart krop 0,25


wortel bio 1 X 0,10


tomaat 1x 0,22


komkommer stukje 0,15


rode ui bio halve 0,06


dressing
0,10




8,96 2,24 (4 personen)






gebakken kriel over










vrijdag




kip in zwartebonensaus




met rijst en komkommer in het zuur



kipbraadlapjes 1 kg. 3,00


ketjap half kopje 0,27


light soja saus kwart kopje 0,30


paprika 4 rode 1,35


paprika 2 groene 0,40


knoflook 2 teentjes 0,03


gember 2 cm. 0,03


koriander 1 el. 0,03


zwarte bonensaus flesje 1,77


winterwortel bio 100 gram 0,20


rijst 500 gram 0,43


komkommer halve 0,50


zoet-zuur
0,10




8,39 1,68 (5 porties)






2 porties opgegeten / 3 porties over









zaterdag




kip in zwartebonensaus van gisteren









zondag




erwtensoep uit de vriezer 0


stokbrood 2 stuks 0,49


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen