maandag 16 januari 2017

Wat schaft de pot week 2

Het duurde even voordat ik alle 'wat schaft de pot dagen' ingevuld had in excel. Afgelopen week was een drukke chaotische week. Gelukkig heb ik een slowcooker en ik heb dan ook diverse gerechten in de SC gemaakt. Lekker makkelijk, geen omkijken naar.

Totale kosten deze week; € 59,22

Afgelopen week heb ik het grootste deel van het vlees uit de vriezer gehaald, dit probeer ik deze week  ook. Een keer moet het vlees op en dan kan er weer vers in.

Kalfsstoof Indische wijze, roerbakgroente, rijst, roerbakmie



Wat hebben we gegeten:

maandag



stimpstamp met kippebout



aardappels 1,00 kg 0,45

andijvie bio 900 gram 1,90

mosterd 2 tl. 0,07

melk 150 ml. 0,10

kippebouten 4 stuks 2,90

kipkruiden 2 el. 0,10

ui 1x 0,20

olie 1-2 el 0,02



5,74 1,44 (4 pers.)





dinsdag



aardappelschotel met tandoori kip


en ijsbergsalade



aardappelblokjes 900 gram 1,84

kipbraadlapjes 500 gram 3,19

tandoori kruiden 2 el. 0,07

zout/peper
0,02

doperwten 200 gram 0,45

wortel bio 200 gram 0,44

sperziebonen 150 gram 0,39

mayonaise 4 pers. 0,25

ijsbergsalade;



ijsbergsla halve krop 0,50

tomaten 2 stuks 0,43

komkommer stukje 0,20

rode ui bio 1 x 0,10

dressing
0,07



7,94 1,98 (4 pers.)





woensdag



roti met wraps



sperziebonen 700 gram 1,81

aardappels 500 gram 0,25

kipbraadlapjes 400 gram 3,19

garam masala kruiden 1 el. 0,10

Spaans pepertje 1x 0,05

ui 2 x 0,30

zout/peper/suiker/knoflook
0,03

bindmiddel
0,03

wraps 8 stuks 1,00



6,76 1,69 (4 pers)





donderdag



spaghetti met tomaat en komkommer


spaghetti 500 gram 0,39

tomatenblokjes 1 blikje 0,39

pasata 1 pak 0,35

gehakt 500 gram 4,10

wortel bio 1 grote 0,30

puntpaprika bio 2 stuks 0,00

venkel bio 1x 0,73

paprika  2 rood 0,40

bechamelsaus 500 ml. 0,55

spaghettikruiden 1 koffielepel 0,06

geraspte kaas restje 0,50



7,77 1,295 (6 pers)





vrijdag



gekookte aardappel, spruitjes met satesaus


bloemkool en drumsticks



drumsticks 1kg 2,99

zout/peper/knoflook/tomatenpuree 0,05

soja scheut 0,20

olie 1 el 0,01

aardappels 1,0 kg. 0,50

spruitjes bio 500 gram 2,19

satesaus 100 ml. 0,14

bloemkool bio 3/4 kool 1,64



7,72 1,93 (4 pers)





zaterdag



rijst, roerbakgroente, 



kalfsstoof Indische wijze en sajoer boontjes


kalfsvlees 1,3 kg. 13,25

uien 2 grote 0,30

ketjap 100 ml. 0,27

gember 2 cm 0,10

soja scheut 0,20

5 kruidenpoeder 1 el 0,15

zout/peper/knoflook
0,07

bindmiddel
0,04



14,38 2,88 (5 pers)





roerbak:



paprika 2 rode 0,40

paprika 1 geel 0,30

paprika 1 groen 0,30

wortel bio 1 x 0,25

spitskool halve 0,50

ui 1x 0,10

kastanje champignon 250 gram 0,99



2,84 0,41 (7 pers.)





rijst 500 gram 0,43 0,07 (6 pers)





sajoer boontjes



sperziebonen 400 gram 1,03

sambal 3 tl. 0,05

ui halve 0,07

kokosmelk 100 ml. 0,25

gember
0,03



1,43 0,29 (5 pers)





totaal
19,08






over:



2 porties rijst



roerbakgroente 3 pers.



kalfsstoof 1 portie








Zondag



sajoerboontjes van gisteren
0,00

rijst, roerbak + kalfsstoof van gisteren 0,00

roerbakmie met groente uit de vriezer 0,00

kip-honing-ketjap



kipfilet 500 gram 3,33

paprika  rood en groen 2 stuks 0,40

ui 1x 0,15

ketjap/soja/knoflook/zout/peper 0,30

bindmiddel
0,03



4,21 1,05 (4 pers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten