zondag 16 april 2017

wat schaft de pot week 15

Deze week geen volledige week. Nu een wat schaft de pot vanaf afgelopen donderdag.

Niet dat we voor donderdag niets gegeten hebben.........

Het was veel, heel veel uit de vriezer. Lekker makkelijk!

En ook dat moet een keer op........

Hieronder wat schaft de pot vanaf donderdag:

spicy chicken noodles

donderdag





rode curry met rijst





rijst 500 gram 0,43



kipreepjes 1 kg. 7,47



olie 2 el. 0,02



courgette bio 6 kleine 2,19



paprika 2 rode 1,98



wortel bio 1 grote 0,55



sperzieboontjes diepvries 200 gram 0,31



curry pasta 1 el. 0,04



kokosmelk 400 ml. 0,61



zout/peper
0,02



bindmiddel
0,03



koriander
0,03



yoghurt paal el. 0,25





13,92 1,74 (8 grote porties)







4 porties in de diepvries












vrijdag





gebakken rozeval, gemarineerde karbonade



ijsbergsalade





gemarineerde karbonade 4 stuks 2,79



rozeval 1 kg. 1,12



zout/peper
0,02



olie 2 el. 0,02



ijsbergsalade;





ijsbergsla halve krop 0,35



tomaten 2 stuks 0,30



komkommer stukje 0,25



pijnboompitjes 1 el. 0,15



gekookt ei 2 stuks 0,20



feta kaas 2 el. 0,20



dressing
0,10





5,49 1,37 (4 personen)







zaterdag





spicy chicken noodles





kipbraadlapjes 600 gram 7,68



olie 2 el. 0,02



noodles 375 gram 0,76



boemboe;





pindakaas 4 el. 0,35



Spaans pepertjes 1x 0,04



knoflook 2 teentjes 0,05



sesamolie 1 el 0,04



gember stukje 0,05



citroensap 2 el. 0,03



roerbakgroente;





sugar snaps 250 gram 1,89



rode paprika 1x 0,99



courgette bio 2 stuks 1,00



champignons 200 gram 0,60










lenteui 3 stuks 0,35



oestersaus kwart flesje 0,25





14,09 2,35 (6 porties)







1 portie over












zondag (1e Paasdag)





eigengemaakte rösti, kipschnitzel




ijsbergsalade en gekookte bloemkool



rösti 1,2 kg. 1,68



olie 2 el. 0,02



kipschnitzel 4 stuks 6,26



olie 4 el. 0,06



ijsbergsalade;





ijsbergsla halve krop 0,35



tomaten 2 stuks 0,40



komkommer stukje 0,25



gekookt ei 2 stuks 0,20



wortel julienne
0,20



olijven hand vol 0,50



dressing 
0,10



gekookte bloemkool bio 2 porties 0,75





10,76 2,69 (4 porties)


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen